Gaat Rio eraan in La Casa de Papel seizoen 5?

  La Casa de Papel seizoen 5 is nog steeds onderweg. De Spaanse serie is ontzettend populair, maar krijgt met het vijfde seizoen een einde. Van dat einde teast acteur Miguel Hérran nu mogelijk een noodlottig einde voor zijn karakter. Gaat Rio eraan?

  Netflix

  Via een Story op zijn Instagram-pagina deelde Herrán een afbeelding van hem in een kleedkamer. Daarbij had hij de iconische rode overall aan uit de serie. Verder zag hij er op de foto behoorlijk gehavend uit en de bijschrift van zijn verhaal was alleen 'Rio...'. De muziek van The Doors bij de foto kwam van het nummer 'The End', wat er zomaar op kan wijzen dat Rio het loodje gaat leggen tijdens de komende overval. Of hij ook daadwerkelijk sterft in de serie, is nog even afwachten. Eerder al stierven een aantal andere overvallers zoals Berlin en Nairobi.

  La Casa de Papel seizoen 5 luidt het einde in

  Sowieso is de kans groot dat er komende afleveringen een aantal slachtoffers gaat vallen in de serie. De overval verloopt ogenschijnlijk niet helemaal vlekkeloos en de bende lijkt aan alle kanten omsingeld te zijn in de Spaanse koninklijke munt. Hoe het verhaal verder gaat zullen we gaan zien wanneer de laatste afleveringen op Netflix verschijnen.

  De serie is momenteel in post-productie volgens geruchten, wat betekent dat er zomaar eens snel nieuws kan komen over een mogelijke release. Voor nu is er nog onbekend wanneer we mogen smullen van de laatste reeks afleveringen in de serie, waarvan de eerste beelden al gedeeld zijn.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.