Prequel The Witcher Netflix serie verliest hoofdrolspeelster

  De Netflix serie van The Witcher is een gigantische hit, dus is het niet gek dat Netflix ook werkt aan een prequel. Die prequel genaamd Blood Origin verliest nu alleen wel een hoofdrolspeelster.

  Netflix

  Liefhebbers van The Witcher weten dat die wereld niet altijd over rozen gaat. Helaas is de echte wereld ook niet veel beter, want de prequel serie van The Witcher is zijn hoofdrolspeelster verloren. Het is allemaal eigenlijk ook best snel gegaan voor The Witcher: Blood Origin, de nieuwe Netflix Original, want een tijdje geleden wisten we nog te melden dat een van de hoofdrollen vertolkt zou worden door Jodie Turner-Smith.

  Laat haar nou uitgerekend de hoofdrolspeelster zijn die de prequel serie nu verliest. Ze zou de rol vertolken van √Čile, een sterke strijdster met de stem van een godin die haar familie en royale positie heeft achtergelaten. Wie de rol nu gaat vertolken is nog niet bekend, maar Netflix zal de rol ongetwijfeld snel willen opvullen voor de prequel van The Witcher.

  Prequel The Witcher Netflix serie

  The Witcher: Blood Origin zal ook niet zomaar een prequel worden op Netflix. De prequel vertelt namelijk het verhaal van de allereerste Witcher ooit en hoewel we van Geralt of Rivia houden, zal hij toch echt ontbreken in deze serie. Dat is niet erg, want het verhaal lijkt op zichzelf al sterk genoeg om onze harten weer te veroveren, zelfs nu de serie zijn hoofdrolspeelster verliest. Wie weet, misschien sluit de nieuwe prequel serie op Netflix wel aan bij The Witcher 4 van CD Projekt Red, het duurt namelijk nog wel even voordat we allebei zien.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.