Deze nieuwe true crime documentaires verschijnen binnenkort op Netflix

  True Crime en Netflix gaan tegenwoordig bijna hand in hand na het succes van de documentaires over grote seriemoordenaars. Gelukkig zijn ze nog niet klaar en verschijnen er binnenkort twee nieuwe True Crime documentaires op het platform.

  True Crime documentaires worden steeds populairder en daar haakt Netflix natuurlijk gretig op in. Misschien is Netflix ook wel degene die zo verantwoordelijk is voor het succes van het genre met bijvoorbeeld Crime Scene: The Vanishing at The Cecil Hotel en Unsolved Mysteries . Er zijn in ieder geval weer twee nieuwe true crime documentaires die binnenkort naar Netflix komen die ons ongetwijfeld weer in spanning zullen laten zitten. Gelukkig hoeven we op de eerste niet lang te wachten.

  Why Did You Kill Me?

  De titel van de eerstvolgende true crime documentaire op Netflix trekt in ieder geval wel de aandacht. Wie zou nou namelijk niet aan zijn of haar eigen moordenaar willen vragen waarom die moordenaar de moord gepleegd heeft? Het is natuurlijk ook onmogelijk om dat zelf dan te vragen, maar iemand anders kan wel jouw identiteit aannemen om het te vragen. Laat dat dan ook precies het plot zijn van deze true crime documentaire die binnenkort verschijnt.

  The Sons of Sam: A Descent Into Darkness

  Netflix houdt best wel veel van seriemoordenaars voor haar true crime documentaires, daarom was het ook eigenlijk een kwestie van tijd voordat The Son of Sam in de schijnwerper kwam te staan. De seriemoordenaar teisterde New York jarenlang, zelfs toen hij opgesloten zat. Dat is natuurlijk niet echt mogelijk en daarom werd al gauw de conclusie getrokken dat er meerdere Sons of Sam waren. Op deze documentaire moeten we wel wat langer wachten, maar in mei kunnen we volop genieten.

  Andere True Crime documentaires op Netflix

  Voordat we binnenkort aan de slag kunnen met de nieuwe true crime documentaires op Netflix hebben we nog wel wat tijd te vullen. Gelukkig staat er meer dan genoeg op het streamingplatform om je de komende week in ieder geval even te vermaken totdat Why Did You Kill Me uitkomt. Misschien zoek je wel even wat luchtigers, gelukkig is er dan ook nog genoeg te vinden op Netflix.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.