Grey's Anatomy seizoen 17 binnenkort eindelijk te zien in Nederland

  Dinsdag 2 februari 2021 verschijnt het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy eindelijk in Nederland. De serie loopt al sinds 2005 en is één van ‘s werelds meest bekende series. Recent was op de Amerikaanse zender ABC het zeventiende seizoen van deze ziekenhuisserie te zien en begin februari is de release ook eindelijk in Nederland.

  American Broadcasting Companies

  Waar kan ik de serie zien?

  De release van het zeventiende seizoen is zoals gezegd op 2 februari in Nederland. De serie is al te zien op Videoland en Amazon Prime Video, maar deze diensten hebben niet de primeur. Talpa heeft namelijk dit seizoen gekocht en gaat het vanaf begin februari op Net 5 uitzenden.

  Kan ik alles meteen bekijken?

  Als je het hele seizoen wilt zien zul je wel even geduld moeten hebben, want Net 5 gaat maar twee afleveringen per week uitzenden. De eerste aflevering begint om 21.15 uur en een uurtje later om 21.25 uur start de tweede. De derde en vierde aflevering verschijnen de dinsdag daarop enzovoort.

  Liever streamen?

  Overigens is de serie wel al te zien op Amazon Prime Video en Videoland. Op deze streamingkanalen staan seizoen één tot en met zestien. De eerste seizoenen kun je op deze manier dus alvast lekker bingen, maar het zeventiende seizoen is daarop helaas nog niet beschikbaar. In Nederland heeft Talpa de rechten en die heeft ervoor gekozen om het voorlopig alleen uit te zenden op televisie.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.