Wat mannen willen? Netflix geeft je vandaag het antwoord

News
donderdag, 08 april 2021 om 18:30
netflix 5432181 1920f1658221200
Het is natuurlijk al een vraag die een tijdje zoekt naar een antwoord. Vanaf vandaag geeft Netflix je het antwoord op wat mannen willen met de toevoeging van een film en een nieuwe Anime-serie.
Het is de eeuwenoude vraag van vele vrouwen, maar vandaag besluit Netflix toch een soort van antwoord te geven op wat mannen willen. Dat doen ze bij de streamingdienst met de toevoeging van een film die eerder al op Amazon Prime Video en Pathé Thuis stond en de toevoeging van een nieuwe Anime serie die een wel heel bizar verhaal vertelt. Het is dus zeker even de moeite waard om vandaag even op Netflix te kijken naar wat mannen willen.

Wat mannen willen

De titel van de nieuwe film die vandaag op Netflix is verschenen verklapt eigenlijk toch al een beetje de kern van de film. What Men Want is vanaf vandaag te bewonderen op de streamingdienst. De film met Taraji P. Henson en Tracy Morgen vertelt je precies wat mannen willen. Aanrader is om de film snel te kijken, want de film is van Universal en de films van het productiehuis gaan binnenkort misschien al verdwijnen van het populaire streamingplatform.

The Way of the Househusband

Naast een film op Netflix die je vertelt wat mannen willen is er ook een nieuwe Anime serie verschenen op de populaire streamingdienst. De serie vertelt het verhaal van een voormalige Yakuza baas die zijn leven leidt als huisman. Achteraf gezien is dit misschien meer iets wat vrouwen willen, maar het mag de pret niet drukken. De serie lijkt vrij bizar en zal dus ook zeker genoeg vermaak opleveren.

Populair Nieuws