Releasedatum Far Cry 6 bekendgemaakt en eerste gameplay getoond

News
maandag, 31 mei 2021 om 9:30
far cry 6 gameplayf1674831707
We wisten al dat Far Cry 6 ergens dit jaar zou verschijnen, maar Ubisoft heeft nu eindelijk de releasedatum van de game bekendgemaakt. Tegelijkertijd heeft de uitgever ook de eerste gameplaybeelden van de shooter laten zien.
Er zijn al meerdere titels dit jaar uitgesteld naar ver in 2021 of zelfs naar volgend jaar, maar dat laatste is gelukkig niet het geval voor Far Cry 6. Tijdens de Worldwide Gameplay Reveal van Far Cry 6 heeft Ubisoft namelijk bekendgemaakt dat het nieuwe deel in de populaire reeks zal verschijnen op 7 oktober voor de PlayStation en Xbox consoles, PC en Google Stadia.
De livestream van Far Cry 6 was voor fans niet alleen interessant vanwege de releasedatum, maar ook vanwege de gameplaybeelden. In tegenstelling tot veel andere Far Cry games is bij de onthulling van Far Cry 6 geen gameplay getoond, maar daar is nu dus verandering in gekomen. De beelden tonen het fictionele eiland Yara, waar spelers gebruik kunnen maken van een heel scala aan wapens, die veelal zelf in elkaar zijn gezet door guerrillastrijders. Dat zorgt voor unieke wapens die we nog niet eerder hebben gezien in de Far Cry-reeks.
Check hieronder de volledige Gameplay Reveal van Far Cry 6.

De guerillastrijder uithangen in Far Cry 6

In Far Cry 6 stappen spelers in de schoenen van Dani Rojas, een inwoner van Yara en guerrillastrijder. Het eiland wordt namelijk met harde hand geregeerd door dictator Anton Castillo - die wordt gespeeld door acteur Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian). Castillo is ook niet van plan om binnenkort de democratie weer in te voeren op Yara, want bereidt zijn zoon Diego voor om zijn opvolger te worden.
Om daar een stokje voor te steken mag je als speler dus losgaan op Yara en dat gaat, zoals we gewend zijn van Far Cry, gepaard met veel explosies en kogelregens in een prachtige wereld.

Populair Nieuws

Laatste Reacties