Neil Druckmann kan niet wachten om nieuwe Naughty Dog games te onthullen

News
vrijdag, 05 maart 2021 om 14:00
duracion the last of us 2f1614874935
Neil Druckmann, de co-president van Naughty Dog, zegt dat hij niet kan wachten om nieuwe Naughty Dog games te onthullen, maar we nog wel geduld moeten hebben voor nieuwe aankondigingen.
Sinds de release van The Last of Us: Part 2 hebben we weinig meer gehoord van Naughty Dog. De gerenommeerde studio zit alleen niet stil en werkt aan meerdere projecten. Wel dat alleen precies zijn, dat kan Neil Druckmann helaas nog niet zeggen, zo laat hij weten middels een Tweet. Maar wat kunnen de nieuwe titels zijn?

Nieuwe Naughty Dog titels

Naughty Dog moet ten eerste nog een multiplayermodus uitbrengen voor The Last of Us: Part 2. De game kwam in de zomer van 2020 uit en er is tot nu nog geen nieuws gekomen over de beloofde multiplayermodus. Ook is er een grote kans dat The Last of Us: Part 2 een upgrade krijgt voor de Playstation 5. De game kwam origineel uit voor de PS4, maar de game is nog steeds zo populair dat de kans groot is dat er een PS5 port aan zit te komen.
Naughty Dog is een wereldberoemde studio. Naast de creatie van The Last of Us, heeft de studio games gemaakt zoals Uncharted en de eerste drie Crash Bandicoot games. Misschien is één van de nieuwe dingen, die Neil Druckmann zo graag wil onthullen, een nieuwe Uncharted titel. Met de Uncharted film op komst, waarin Tom Holland de rol van Nathan Drake speelt, is dit idee zo gek nog niet.