Nieuwe The Last of Us 2 PS5 update stelt 60 fps beschikbaar

News
donderdag, 20 mei 2021 om 11:00
the last of us part 2 ellie themef1621495460
Met de komst van The Last of Us 2 op de PS5 kunnen spelers de game op een heel ander niveau spelen. Nu is er een nieuwe PS5 update beschikbaar gesteld waardoor 60 fps beschikbaar is geworden en de laadtijden nu sneller zijn.
Met de nieuwste PS5 update die nu is uitgegeven door Sony Interactive Entertainment en Naughty Dog brengt het versie 1.08 van de game. Zodra je deze hebt geïnstalleerd, zijn de laadtijden in The Last of Us 2 verbeterd en kan je in de Display-opties in TLOU 2 kiezen tussen 30 en 60 frames per seconde. Hiernaast zijn er nog een aantal verbeteringen gemaakt in de game.

Nieuwe The Last of Us 2 PS5 update maakt de game nog beter

The Last of Us 2, die vorig jaar is verschenen, volgt het verhaal op van het eerste deel, een aantal jaar later. Hier bestuur je dit keer niet Joel, maar Ellie, die samen met Joel een thuis heeft gevonden in een veilige nederzetting. Wanneer zij samen met een groep op pad gaat buiten de nederzetting, gebeurt er al snel iets gruwelijks, waardoor Ellie er alles aan doet om wraak te nemen in de dystopische wereld.
Bekijk de aankondiging van de PS5 update hieronder:
Alhoewel er gemixte reacties zijn op het tweede deel, is het door velen ook goed ontvangen. Zo is de game herkend met meer dan 300 Game of the Year Awards, waar de game ook de Golden Joystick Ultimate Game of the Year en de BAFTA EE Game of the year heeft gewonnen. In onze review gaven we de game zelfs een 9,8. Door de nieuwste PS5 update wordt de The Last of Us 2 ervaring nog beter gemaakt en kan je niets meer doen dan genieten!

Populair Nieuws

Laatste Reacties