The Last of Us serie gaat zijn zoals de eerste game

News
maandag, 22 maart 2021 om 15:00
the last of us 2 curiosidades secretosf1616401780
The Last of Us serie is één van de meest besproken verfilmingen die eraan zit te komen. Nu heeft showrunner van de serie, Neil Druckmann bekendgemaakt dat we veel aspecten van de eerste game kunnen zien terugkomen in het eerste seizoen. Wat kunnen we nu precies verwachten van de serie?
Neil Druckmann is de showrunner van The Last of Us serie maar ook de regisseur van de Last of Us-games. Tijdens een interview met IGN, samen met co-showrunner Craig Mazin, gaven zij een update over wat wij kunnen verwachten van het eerste seizoen. Dit gaat veel lijken op de eerste game, maar er wordt ook veel afgeweken van het bekende plot.
Zo zeggen Druckmann en Mazin dat filosofisch gezien The Last of Us serie dicht bij de eerste game ligt. Zaken zoals de kleding die de karakters dragen vinden hun minder belangrijk. Druckmann en Mazin vinden het vooral belangrijk te doorgronden wie de personages zijn en hoe Joel en Ellie de spannende reis beleven.
De serie gaat dus vooral lijken op de eerste The Last of Us game op een paar dingen na. Maar dit is vooral omdat Druckmann en Mazin met een ander medium te maken hebben dan met de game.
the last of us remasteredf1625473570

The Last of Us serie

De nieuwe Last of Us serie was enkele weken geleden een trending topic over heel het internet. Dat kwam omdat er was aangekondigd dat Pedro Pascal en Bella Ramsey de karakters gaan spelen van Joel en Ellie, de hoofdpersonages van The Last of Us serie. Beide acteurs kennen we van Game of Thrones, waarin Pascal de charismatische Oberynn Martel speelde en Ramsey de jonge, maar standvastige Lyanna Mormont. Het is nog niet duidelijk wanneer we de serie kunnen verwachten op HBO.

Populair Nieuws