Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge releasedatum bekendgemaakt

News
donderdag, 09 juni 2022 om 21:33
teenage mutant ninja turtles shedders revengef1671711444
Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge is een nieuwe old-school game van ontwikkelaar Tribute Games. TMNT is natuurlijk bekend bij alle 90's kids en heeft dan ook de nostalgie factor mee. De game komt er razend snel aan, want hij komt volgende week al uit op 16 juni.
TMNT Shredder's Revenge had al een paar trailers ontvangen en vele fans waren dan ook al op en top blij dat er weer een old school stijl arcade game zou komen. Toch doet de titel verrassen door een releasedatum te geven die sneller is dan verwacht. De game verschijnt namelijk een week na Sumer Game Fest op 16 juni 2022.
Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge, toont een geweldige artstijl zo als we die nog van de oude arcade-machines kennen. Wat we niet konden op arcade-machines was de 6-speler co-op-optie die in de game zit. De old school beat em up is dus weer zoals van ouds genieten.
Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge verschijnt op Switch, PS4, Xbox One en PC. Uiteraard kun je de titel op next-gen ook spelen, maar zijn er geen specifieke versies voor de PS5 en Xbox Series X.

Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge niet alleen in het zonnetje

Tijdens de show werden ook nog een aantal andere games getoond. Zo werd een gloednieuwe Aliens-game uit de doeken gedaan die in 2023 moet verschijnen. De game heet Aliens Dark Descent. Verder werd ook uitgebreid gameplay van The Callisto Protocol getoond en zagen we een level uit Call of Duty Modern Warfare 2.
Summer Game Fest gaf verder een blik op een titel die al meer dan tien jaar in ontwikkeling is, genaamd Routine. Ook werd een gloednieuwe game genaamd Fort Solis getoond. In die game spelen Troy Baker (The Last of Us) en Roger Clark (Red Dead Redemption 2) een rol.