Aliens Dark Descent onthuld tijdens Summer Game Fest 2022!

News
donderdag, 09 juni 2022 om 20:14
sumer game fest aliens dark descentf1654798051
Zojuist is tijdens Summer Game Fest 2022 Aliens Dark Descent voor het eerst getoond. Op het podium van Geoff Keighley werd de eerste trailer getoond van de game die in 2023 uit moet komen.
Een gloednieuwe Aliens game is uit de doeken gedaan. Aliens Dark Descent lijkt spelers in de schoenen van een groep Space Marines te plaatsen terwijl ze in een verlaten Weyland faciliteit zitten. Uiteindelijk blijkt de basis niet zo verlaten en worden de Space Marines opgejaagd door een groep Xenomorphs.
In de trailer zien we ook al veel iconische wapens en apparaten terugkeren die fans zullen kennen uit de verschillende Aliens-films. In 2023 moet de game uitkomen op niet alleen next-gen consoles, maar ook op PS4 en Xbox One.

Toffe verrassing voor Summer Game Fest 2022

Niet veel mensen hadden Aliens Dark Descent waarschijnlijk verwacht tijdens Summer Game Fest 2022. Er waren nog niet echt veel geruchten om een nieuwe Aliens-game heen en dus zal het voor fans een welkome verrassing zijn dat de Xenomorphs weer terug zijn. Of de game net zo tof wordt als de trailer doet vermoeden is nog even afwachten, maar volgend jaar kunnen we hopelijk al snel met Aliens Dark Descent aan de slag.

Populair Nieuws