Aankondiging Fort Solis op Summer Game Fest 2022!

News
donderdag, 09 juni 2022 om 20:42
fort solisf1654800001
Tijdens Summer Game Fest 2022 zijn we verwend met de onthulling van Fort Solis. In de nieuwe sci-fi game mogen we veel bekende gezichten uit andere games verwelkomen.
Bij Summer Game Fest 2022 kregen we een nieuwe sci-fi game te zien van gloednieuwe studio Fallen Leaf. Momenteel lijkt het erop dat de game alleen naar PC komt, wat voor console eigenaren toch best jammer is. De game gaat draaien op de Unreal Engine 5 wat de deuren openzet voor talloze nieuwe ervaringen.
In Fort Solis mogen we ook een paar bekende gezichten verwelkomen. Zo verschijnt onder andere Troy Baker als een prominent personage in de game, maar ook de stemacteur van Arthur Morgen uit Red Dead Redemption 2 zal een belangrijk onderdeel vormen. Mars lijkt de perfecte setting voor een toffe thriller, dus laten we kijken wat Fallen Leaf kan afleveren.

Nieuwe studio op Summer Game Fest 2022

Het is altijd leuk om nieuwe projecten en studio's te zien op Summer Game Fest 2022. De show van Geoff Keighley staat er inmiddels wel redelijk om bekend dat er veel ruimte wordt geboden aan nieuwe ontwikkelaars en uitgevers. Met Fort Solis lijkt Fallen Leaf in ieder geval gelijk goed de toon te zetten voor zijn toekomst.