One Piece Odyssey verhaaldetails onthuld tijdens Summer Game Fest 2022

News
donderdag, 09 juni 2022 om 21:25
one piece odyssey summer game festf1654802673
Een gloednieuwe trailer van One Piece Odyssey is uit de doeken gedaan die veel meer details geeft over het verhaal van de game. Zo is tijdens Summer Game Fest 2022 bekendgemaakt. Op het podium van Geoff Keighley werd de gloednieuwe trailer die de Straw Hat Crew in de schijnwerper zette.
Een gloednieuwe trailer van One Piece Odyssey is uit de doeken gedaan die meer gameplay toont. In de trailer wordt bevestigd dat er meerdere personages speelbaar zijn. Zo is kort te zien hoe de dokter van de Straw Hats, Tony Tony Chopper, door een kleine gang kruipt. Oorspronkelijk leek het er op dat alleen kapitein Monkey D. Luffy speelbaar zou zijn, zoals in eerdere One Piece-games.
Later dit jaar moet de JRPG verschijnen, maar een precieze releasedatum is nog niet bekendgemaakt tijdens de show. De game wordt ontwikkeld door ILCA (bekend van Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl) en wordt door Bandai Namco uitgegeven. One Piece Odyssey lijkt compleet los te staan van het verhaal dat in de manga al bijna 25 jaar bezig is. Het eiland waarop de Straw Hats belanden lijkt zelfs een dromenwereld te zijn als de trailer geloofd mag worden.
2022 04 01 summer game fest 2022f1648797839

Geen verrassing voor Summer Game Fest 2022

Dat de game tijdens Summer Game Fest 2022 getoond is, komt niet als verrassing. De game werd eerder al uit de doeken gedaan voor de show. Host Geoff Keighley maakte in aanloop naar Summer Game Fest verschillende games bekend die tijdens de show getoond zouden worden.
Tijdens de show werden ook nog een aantal andere games getoond. Zo werd een gloednieuwe Aliens-game uit de doeken gedaan die in 2023 moet verschijnen. De game heet Aliens Dark Descent. Verder werd ook uitgebreid gameplay van The Callisto Protocol getoond en zagen we een level uit Call of Duty Modern Warfare 2.
Summer Game Fest gaf verder een blik op een titel die al meer dan tien jaar in ontwikkeling is, genaamd Routine. Ook werd een gloednieuwe game genaamd Fort Solis getoond. In die game spelen Troy Baker (The Last of Us) en Roger Clark (Red Dead Redemption 2) een rol.