Langverwachte Routine na 10 jaar opnieuw onthuld

News
donderdag, 09 juni 2022 om 20:42
routinef1654800004
Routine is opnieuw uit de doeken gedaan en is onderweg naar Xbox Series X, Xbox One en PC. Zo is tijdens Summer Game Fest 2022 bekendgemaakt. Op het podium van Geoff Keighley werd de gloednieuwe trailer getoond van de game.
Wat gelijk opviel aan de game is de muziek. Deze wordt verzorgd door niemand minder dan Mick Gordon. De componist is inmiddels een legende in de gamewereld dankzij zijn werk aan DOOM (2016) en DOOM Eternal.
De game is in ontwikkeling bij Lunar Software die samenwerkt met Raw Fury om de game uit te brengen. De game kreeg in 2013 al eens een Alpha Gameplay trailer, maar sindsdien is de game eigenlijk langzaam uit het zicht verdwenen. Nu is de game terug, maar qua details is het verder nog schaars rondom de sci-fi titel. Een releasedatum werd namelijk nog niet aangekondigd. Wel komt de game naar Xbox Game Pass.

Geen verrassing voor Summer Game Fest 2022

Dat de game tijdens Summer Game Fest 2022 getoond is, komt niet als verrassing. De game werd eerder al uit de doeken gedaan voor de show. Host Geoff Keighley maakte in aanloop naar Summer Game Fest verschillende games bekend die tijdens de show getoond zouden worden.
Tijdens de show werden ook nog een aantal andere games getoond. Zo werd een gloednieuwe Aliens-game uit de doeken gedaan die in 2023 moet verschijnen. De game heet Aliens Dark Descent. Verder werd ook uitgebreid gameplay van The Callisto Protocol getoond.