The Callisto Protocol gameplay maakt een angstaanjagende indruk

News
vrijdag, 10 juni 2022 om 13:00
the callisto protocolf1654790279
Er is voor het eerst The Callisto Protocol gameplay uit de doeken gedaan. Tijdens Summer Game Fest heeft Geoff Keighley de eerste gameplay van de game getoond en die maakt indruk. De game van de makers van Dead Space komt later dit jaar uit.
Een gloednieuwe trailer van The Callisto Protocol is uit de doeken gedaan tijdens Summer Game Fest. De gloednieuwe game van Glen Schofield, maker van Dead Space, staat voor 2 december 2022 op de planning. De nieuwe beelden tonen voor het eerst gameplay van de nieuwe horrorgame.
De nieuwe beelden zijn twee korte gameplaystukken uit een vroeg deel van de game. Daarbij werd ook een gloednieuw wapen getoond waar fans tijdens het spelen van kunnen genieten. Het betreft een wapen waarom je vijanden gewichtloos kunt maken en ze kunt oppakken.
Via Nibel op Twitter kun je hieronder al een aantal van de screenshots zien van The Callisto Protocol gameplay.

The Callisto Protocol gameplay geen verrassing

Dat The Callisto Protocol tijdens Summer Game Fest 2022 getoond zou worden, was al bekend. Host Geoff Keighley maakte in aanloop naar Summer Game Fest verschillende games bekend die tijdens de show getoond zouden worden. The Callisto Protocol was één van deze titels, samen met Call of Duty Modern Warfare 2 en Gotham Knights.
Naast de eerste gameplaybeelden werd ook nog een speciale versie van de trailer getoond die vorige week tijdens de State of Play getoond werd. Keighley noemde het de speciale Schofield versie van de trailer die iets bloediger is. Dat bleek uiteindelijk te kloppen en zorgde dan ook voor nog wat extra kriebels bij de kijkers.
The Callisto Protocol verschijnt op 2 december 2022 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en PC.