The Quarry launch trailer getoond bij Summer Game Fest

News
donderdag, 09 juni 2022 om 21:36
the quarry titlef1654646244
The Quarry komt morgen uit en dus krijgen we bij Summer Game Fest 2022 nog een bloedstollende trailer te zien. In The Quarry launch trailer zien we veel verschillende scènes uit de game langskomen.
Een gloednieuwe trailer van The Quarry is uit de doeken gedaan. Niet heel gek, want de game komt morgen natuurlijk uit. Als de spirituele opvolger van Until Dawn plaatst The Quarry je in de schoenen van een groep tieners die na een zomerkamp iets te lang op het kampeerterrein blijven hangen. Vervolgens worden ze opgejaagd door een monster wat rechtstreeks uit iedereens nachtmerries lijkt te komen.
Zoals we gewend zijn van de ontwikkelaar zijn keuzes tijdens het verhaal ontzettend belangrijk en kunnen de verschillende personages op verschrikkelijke wijzes om het leven komen. Met een nieuwe setting die ons terugbrengt naar de klassieke slasher-films uit de jaren '80 is het voor horrorliefhebbers absoluut een game om in de gaten te houden.

Geen verrassing voor Summer Game Fest 2022

Dat de game tijdens Summer Game Fest 2022 getoond is, komt niet als verrassing. The Quarry komt immers morgen uit en een beetje extra aandacht kan dan nooit kwaad. Ben je benieuwd naar de game? Dan kan je morgen om 20:00 kijken via ons Twitchkanaal naar onze eigen Stefan Stuursma die de eerste uurtje met je door zal spelen.
Tijdens de show werden ook nog een aantal andere games getoond. Zo werd een gloednieuwe Aliens-game uit de doeken gedaan die in 2023 moet verschijnen. De game heet Aliens Dark Descent. Verder werd ook uitgebreid gameplay van The Callisto Protocol getoond en zagen we een level uit Call of Duty Modern Warfare 2.
Summer Game Fest gaf verder een blik op een titel die al meer dan tien jaar in ontwikkeling is, genaamd Routine. Ook werd een gloednieuwe game genaamd Fort Solis getoond. In die game spelen Troy Baker (The Last of Us) en Roger Clark (Red Dead Redemption 2) een rol.