Modern Warfare 2 gameplay getoond tijdens Summer Game Fest

News
vrijdag, 10 juni 2022 om 10:00
call of duty modern warfare 2 ghostf1677578436
De Call of Duty Modern Warfare 2 gameplay demo is uit de doeken gedaan tijdens Summer Game Fest. Op het podium van Geoff Keighley werd de gloednieuwe trailer getoond van de game. De game komt later dit jaar, op 28 oktober 2022, uit.
Een gloednieuwe trailer van Call of Duty Modern Warfare 2 is uit de doeken gedaan. Hierin stond de gameplay van de campagne van Call of Duty Modern Warfare 2 centraal. Specifiek werd een sectie uit één van de campagnelevels van Modern Warfare 2 getoond.
Het level trapt af met de crew van Price op een boot terwijl ze onderweg zijn naar een groot vrachtschip. Eenmaal daar sluipt Task Force 141 eerst binnen voordat ze ontdekt worden en het schietfestijn pas echt aftrapt. Explosies en kogelregens vliegen je in de gameplaybeelden om de oren, terwijl assault rifles en shotguns elkaar afwisselen.
Na de gameplaybeelden werd ook het één en ander vertelt over Call of Duty Warzone 2. Tijdens Summer Game Fest werd er naar gerefereerd als Warzone 2.0 en het vervolg zal een flinke tie-in hebben met Modern Warfare 2. Andere details worden op een later moment gedeeld.

Modern Warfare 2 gameplay viel te verwachten

Dat de game tijdens Summer Game Fest 2022 getoond is, komt niet als verrassing. De game werd eerder al uit de doeken gedaan voor de show. Host Geoff Keighley maakte in aanloop naar Summer Game Fest verschillende games bekend die tijdens de show getoond zouden worden. Modern Warfare 2 was daar één van nadat de game eerder deze week al officieel uit de doeken werd gedaan.
Tijdens de show werden ook nog een aantal andere games getoond. Zo werd een gloednieuwe Aliens-game uit de doeken gedaan die in 2023 moet verschijnen. De game heet Aliens Dark Descent. Verder werd ook uitgebreid gameplay van The Callisto Protocol getoond.