Stranger Things 4 zet nét geen indrukwekkend record

News
donderdag, 04 augustus 2022 om 10:14
068 ra02 strangerthings s4universal base na 00 zxx 1f1672995257
Hoewel we lang hebben moeten wachten tussen het derde en vierde seizoen van Stranger Things, bleek de populariteit van Stranger Things onverminderd. De serie werd meteen al enorm goed bekeken en bleef ook na het eerste weekend succesvol. Toch is er één belangrijk record dat Stranger Things 4 niet heeft gebroken.
Stranger Things 4 is een waar kijkcijferkanon gebleken voor Netflix. Al eerder werd duidelijk dat het de best bekeken Engelstalige serie is die de dienst ooit heeft gemaakt, berekend over de eerste 28 dagen. Dat record staat nog steeds, maar de serie is er niet in geslaagd om de best bekeken Netflix-serie ooit te worden.
Dat record is nog altijd in handen van de Koreaanse hit Squid Game. Van die serie werden in de eerste 28 dagen 1,65 miljard minuten gestreamd, terwijl Stranger Things 4 blijft hangen op 1,35 miljard minuten. Er zitten bovendien aanzienlijk minder minuten in Squid Game dan in Stranger Things 4 (dat berucht werd om zijn lange afleveringen), dus er moeten ook nog eens meer mensen naar gekeken hebben om deze indrukwekkende statistiek te behalen.
verrassing releasedate stranger things seizoen 4 bekendf1618509731

Squid Game en Stranger Things krijgen nog een seizoen

Beide series krijgen overigens nog een kans om een record neer te zetten. Het tweede seizoen van Squid game is bijvoorbeeld onlangs bevestigd, ook al was het al langer vrijwel zeker dat het er zou komen. Daarnaast komt er een realityserie gebaseerd op de hitserie.
Ook is het werk begonnen aan Stranger Things 5. Dat wordt bovendien het laatste seizoen van de serie. De afleveringen worden in dat nieuwe seizoen een stuk korter dan we in Stranger Things 4 gewend zijn geraakt.

Populair Nieuws