Squid Game seizoen 2 officieel bevestigd door Netflix

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 10:00
squidgame unit 106 35480 1f1633513695
Het leek er al een tijdje aan te komen, maar er kwam maar geen officiële bevestiging over Squid Game seizoen 2. Daar is nu verandering in gekomen, want Netflix heeft het nieuwe seizoen groen licht gegeven.
De grootste verrassing op het gebied van series in 2021 was ongetwijfeld Squid Game. De Zuid-Koreaanse serie sloeg in als een bom en werd binnen no-time een enorme sensatie wereldwijd. Het duurde dan ook niet lang voordat het de meest bekeken Netflix-serie aller tijden werd.
Veel fans kijken dan ook met smart uit naar Squid Game seizoen 2, maar er waren twijfels over überhaupt wel een nieuwe seizoen kwam. Door al die twijfels is nu een streep gezet, want Ted Sarandos, CEO en CCO van Netflix, heeft bevestigd dat Squid Game een vervolg krijgt. Dat meldt Variety.

Waar gaat Squid Game seizoen 2 over?

Hoe het verhaal van Squid Game precies verder zal gaan, dat is nog niet helemaal duidelijk. Volgens maker Hwan Dong-hyuk was het idee van de serie oorspronkelijk maar bedoeld voor één seizoen. Toch is de schrijver al bezig geweest met een aantal ideeën waardoor Squid Game gewoon verder kan gaan. Voor Dong-hyuk komt de officiële bevestiging trouwens niet als een verrassing. De bedenker van Squid Game heeft eerder namelijk al laten weten dat er een tweede seizoen aankomt.
De Zuid-Koreaanse serie zorgt overigens ook voor kansen voor andere filmmakers uit het land. Door het succes van Squid Game heeft Netflix namelijk 25 Koreaanse films aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd.

Populair Nieuws