Netflix' Stranger Things eindigt met seizoen 5

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 11:30
stranger thingsf1625052589
Het einde van de populaire Netflix-serie Stranger Things is in zicht. De streamingdienst maakt op Twitter bekend dat het vijfde seizoen het laatste seizoen zal zijn.
In een verklaring laten makers Matt en Ross Duffer weten dat ze zeven jaar geleden het complete verhaal van Stranger Things al gepland hadden. Toendertijd voorspelden ze dat de serie vier of vijf seizoenen nodig zou hebben om het hele verhaal te vertellen.

Spin-offs voor Stranger Things

Dit betekent niet automatisch een einde aan de wereld van Stranger Things. De broers laten weten dat er nog veel meer spannende verhalen te vertellen zijn met nieuwe mysteries, avonturen en onverwachte helden.
Aangezien het succes van de sci-fi serie lijken spin-offs goed mogelijk. Eerst kunnen fans nog uitkijken naar het langverwachte vierde seizoen. Waar het seizoen over gaat is nog niet bekend. Wel maakte Netflix eind vorig jaar de titels van de afleveringen bekend.
Op Twitter maakt Netflix bekend dat Stranger Things 4 het ‘meest intense seizoen tot nu toe’ zal zijn, en ook het grootste. ‘’Bijna elke aflevering is super-sized – letterlijk! Dat betekent dat seizoen 4 twee keer zo lang is als seizoen 3,’’ tweet de streamingdienst.
De eerste helft van seizoen vier zal 27 mei op Netflix verschijnen. Daarna is het nog eventjes wachten tot de rest van de afleveringen. Het tweede deel komt namelijk 1 juli uit.