Squid Game seizoen 2 release eindelijk officieel

News
maandag, 13 juni 2022 om 15:30
squidgame unit 104 35431 1f1633356758
Squid Game werd vorig jaar in één klap de meest bekeken Netflix-serie ooit. Er gaan nu al tijden geruchten dat er een tweede seizoen van de serie aankomt, die zelfs al min of meer bevestigd waren. Nu heeft Netflix dan eindelijk aangekondigd dat er groen licht is voor een seizoen 2 release.
Netflix heeft eindelijk officieel gemaakt dat er groen licht is voor seizoen 2 van Squid Game. Via Twitter maakt de streamingdienst bekend dat seizoen 2 er officieel komt. De bedenker van de serie gaf al eerder aan ideeën te hebben en een Netflix topman gaf al aan dat seizoen 2 vrijwel zeker was.
Netflix deelt ook een statement van bedenker, schrijver en regisseur Hwang Dong-Hyuk. Daarin bedankt hij de kijkers van de serie, want “het duurde 12 jaar om Squid Game tot leven te brengen”, maar het “kostte Squid Game 12 dagen om de meest populaire Netflix serie ooit te worden”. Dat is natuurlijk allemaal te danken aan de kijkers.
Dong-Hyuk laat bovendien weten dat we Seong Gi-hun in seizoen 2 terug gaan zien, evenals de gemaskerde Front Man. Ook laat hij weten dat de man in het pak met ddakji “misschien” terugkomt. Verder gaan we kennis maken met de vriend van Young-hee, Cheol-su.

Wanneer is de Squid Game seizoen 2 release?

Het is nog niet bekend wanneer Squid Game seizoen 2 daadwerkelijk gaat verschijnen. Als hij binnenkort daadwerkelijk in productie gaat kan de serie in 2023 verschijnen. Of dat snel genoeg is om het aantal Netflix-abonnees weer wat omhoog te krijgen zal moeten blijken. Het eerste seizoen zorgd wel voor een record-aantal abonnees.