Ajax toont uittenue voor komend seizoen

News
donderdag, 04 augustus 2022 om 10:52
Het voetbalseizoen van 2022-2023 gaat bijna van start. Daar horen natuurlijk ook nieuwe tenues bij. Ajax onthulde al eerder het nieuwe tenue voor thuis, nu is ook het uittenue onthuld.
De huidige landskampioen onthulde in juni al een nieuw tenue voor thuiswedstrijden. Daarin was een gouden randje te bespeuren. Die gouden accenten zijn nog wat prominenter aanwezig in het uitshirt, dat vandaag onthuld is via Twitter.
Dat heeft deels te maken met de donkerdere ondergrond waarop het goud beter zichtbaar ix, maar er is ook gewoon meer goud aanwezig. Waar het zich op het thuisshirt beperkt tot de rugnummers en een dun randje bij de mouwen en kraag, zijn op het uittenue veel meer dingen in het goud uitgevoerd. Daaronder valt bijvoorbeeld het sponsorlogo en het logo van de club zelf.

Ajax uitshirt nu te bestellen

Mocht je belangstelling hebben in het shirt dan kun je het, net als het thuistenue, nu zelf bestellen. In kindermaten kost het 70 euro, voor volwassenen begint de prijs vanaf 90 euro. Tegen bijbetaling kun je het shirt laten bedrukken, hetzij met naam en rugnummer van een Ajax-speler, hetzij met een eigen combinatie van tekst en rugnummer.
Overigens kun je in de shop ook zien hoe de rest van het tenue eruit ziet. Zo hoort er een rode broek bij het blauwe shirt en zijn de kousen weer blauw. Ook deze onderdelen kun je voor jezelf bestellen. De gouden accenten van het tenue zie je op alle onderdelen terug.

Populair Nieuws