Netflix laat je echt meedoen aan Squid Game

News
woensdag, 15 juni 2022 om 11:30
squidgame unit 103 1280 1f1632989158
Squid Game is de best bekeken Netflix-serie ooit. Daar ziet de streamingdienst natuurlijk mogelijkheden in en dus wordt de franchise flink uitgebreid. Onlangs werd seizoen 2 aangekondigd, nu komt Netflix ook met de realityserie Squid Game: The Challenge.
In de serie Squid Game strijden verschillende mensen met geldnood om een grote geldprijs in een reeks opdrachten. Dat klinkt als een realityserie en tot niemands verbazing slaat Netflix nu ook die weg in. Je kunt je nu opgeven voor Squid Game: The Challenge.
Voor deze realityserie laat Netflix 456 deelnemers strijden om 4,56 miljoen dollar. Om die te winnen moeten ze proeven doorstaan die gebaseerd zijn op de serie, maar ook nieuw zijn bedacht voor Squid Game: The Challenge. Deelnemers worden één voor één geëlimineerd, al mogen ze in tegenstelling tot in de originele serie gewoon naar huis.
Iedereen van over de hele wereld mag meedoen aan Squid Game: The Challenge. De enige eis is dat je Engels spreekt. Mocht je interesse hebben om mee te doen, dan kun je je aanmelden via SquidGameCasting.com.

Wanneer is Squid Game: The Challenge te zien?

Het is momenteel nog niet bekend wanneer Squid Game: The Challenge op Netflix zal verschijnen. Aangezien er nog wordt gezocht naar deelnemers zal het waarschijnlijk nog even duren voor het zover is. Wel is het goed mogelijk dat de serie na het vinden van een cast redelijk snel klaar is voor release.

Populair Nieuws