Nieuwe games in PlayStation Plus Collection op PS5

News
donderdag, 29 oktober 2020 om 10:30
ps plus ps4 tras ps5f1601890176
Wanneer de PlayStation 5 in onze handen is kunnen we ook gelijk genieten van een aantal fantastische games. Eerder heeft Sony al bekendgemaakt dat zij een PlayStation Plus Collection gaan brengen voor de PS5 release. Hier zitten verschillende PS4-games in die je zonder extra kosten kunt spelen. Nu heeft Sony meer details bekendgemaakt over de dienst.

PlayStation Plus Collection voegt meer games toe aan de PS5

Met een abonnement op PlayStation Plus kunnen gamers natuurlijk online gamen. Hiermee krijgen zij ook maandelijks een aantal gratis titels om mee aan de slag te gaan. Voor de eerste keer in november zit hier ook een PS5-game bij, genaamd Bugsnax. PlayStation 4-spelers krijgen de twee titels Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition.
Naast deze games heeft Sony ook meer details onthuld over de PlayStation Plus Collection voor de PS5. PS5-spelers krijgen namelijk gratis toegang tot maar liefst twintig games. Je kunt wel alleen toegang krijgen als je een PS Plus-abonnement hebt afgesloten.
In een blog van Sony zien we dat er wat meer games zijn toegevoegd aan de PlayStation Plus Collection. Hier zien we Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. De complete lijst vind je hieronder:
crash bandicoot 4f1602610957

PS5 release gaat spoilers ontwijken via PS Plus

Een andere feature voor PS Plus-abonnementen is Game Help. Dit is een nieuwe feature voor de PS5, waar je makkelijk kunt zoeken voor hints en tips als je vastzit in een game. Dit doet de dienst zonder spoilers te geven. Gelukkig maar, want van opzoeken op het internet kan er nog weleens een spoiler langskomen. Ook al zit je in de eerste vijf minuten van een game.
PS5 zal op 19 november verschijnen in Nederland. Vanaf deze datum kun je dus ook toegang krijgen tot de PlayStation Plus Collection.