The Matrix 4 setfoto's onthullen andere Neo

News
donderdag, 29 oktober 2020 om 11:00
wachowskis werken niet mee aan warner bros the matrix reboot 153302
Er zijn nieuwe setfoto’s van The Matrix 4 online gekomen. Op deze foto’s is te zien hoe Keanu Reeves, die hoofdpersoon Neo speelt in de films, bijna al zijn haar heeft afgeschoren. Dat The Matrix 4 in de maak is is al een tijdje bekend, maar veel materiaal is er nog helemaal niet beschikbaar. Dat we eindelijk weer eens wat kunnen zien van de set is dus al erg goed nieuws.
Eerder werden er een paar setvideo’s online gezet waarop Keanu Reeves met zijn welbekende look te zien was. Dit is natuurlijk een baardje en zijn lange haar. Op de meest recente foto’s is te zien hoe hij zijn hoofd kaalgeschoren heeft en ook zijn baard weg is. Dit laat ons natuurlijk meteen denken aan eerdere Matrix films, waar Neo ook kaal is als hij zich in de realiteit bevindt.
In de Matrix ziet Neo er anders uit, dus wij verwachten hem daar te zien met zijn lange haar en baard. Bekijk de foto’s hier.

Wat gaan we zien in The Matrix 4?

Waar The Matrix 4 over zal gaan weten helaas alleen de mensen die aan de film werken. Over de productie zijn al wel een aantal dingen bekend. Zo weten we bijvoorbeeld dat de film geproduceerd en geschreven wordt door Lana Wachowski, die ook de eerste drie films schreef samen met haar zus.
Ook is er bekend dat we een aantal bekende gezichten terug zullen zien. Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Daniel Bernhardt en Lambert Wilson zullen hun oude rollen opnieuw innemen. De film staat gepland voor december 2021. We gaan dus in de komende maanden alleen maar meer materiaal te zien krijgen van The Matrix 4 en wij kunnen niet wachten!
Wat verwachten jullie van The Matrix 4? Wordt het net zo’n succes als de vorige drie? En wordt de film net zo goed?