Update - Tip: vergeet niet de gratis PlayStation Plus games van november 2020 te downloaden!

  Sony heeft zojuist de PlayStation Plus games van november 2020 bekendgemaakt. En Sony pakt lekker uit. De eerste maand waarin we met de PlayStation 5 aan de slag mogen, krijgen we meteen een PS5-game als bonus!

  Update - Vergeet de gratis PS Plus games van november 2020 niet te downloaden

  De PlayStation Plus games van december 2020 zijn inmiddels onthuld. Welke games dat zijn lees je hier. De komst van de gratis games voor december betekent alleen wel dat de tijd dringt als je de gratis games van november 2020 nog niet binnengehaald hebt. De games van november zijn extra interessant, gezien er een gratis PS5-titel tussen zit. Lees hieronder welke games er in november 2020 nog gratis zijn voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

  Originele bericht

  In november mogen we met de PlayStation 5 aan de slag en dat laat Sony niet zonder een feestje voorbij gaan. In de PSPlus line-up van november 2020 krijgen we dan ook drie gratis games in plaats van twee. De meest prominente game in deze line-up is toch wel Bugsnax die komende maand gratis zal zijn voor PS5-eigenaren. Daarmee maak je met een PlayStation 5 meteen een lekkere start als je deze straks aangesloten hebt.

  Voor de PlayStation 4 krijgen we zoals gebruikelijk twee gratis games in de PlayStation Plus line-up. Deze games zijn Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition. Dat betekent dat we komende maand mogen jagen op orks en ander gespuis in het Lord of the Rings-universum, maar ook aan de slag mogen met een overcomplete Halloween-game. Hollow Knight: Voidheart Edition bevat namelijk niet alleen de game, maar ook vier contentpakketten die flink wat gameplay toevoegen aan de game!

  PSPlus line-up van november bevestigt dat de dienst op PS5 doorgaat

  De line-up van november 2020 is er een die niet alleen games brengt. De komst van Bugsnax bevestigt namelijk ook dat Sony gedurende het PlayStation 5 tijdperk door gaat met het brengen van gratis games voor mensen met een abonnement. Of dat betekent dat we de komende maanden drie games krijgen in plaats van twee, is nog even afwachten.

  De PlayStation Plus games van november 2020 vervangen op 3 november de gratis games van oktober 2020. Ze zijn te downloaden tot en met 30 november. Voor Bugsnax geldt een uitzondering. Die game is namelijk pas op 12 november te downloaden en zal beschikbaar zijn tot 4 januari 2021.

  Bugsnax

  Verkijgbaar vanaf 12 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.