Uncharted film is een droom voor Tom Holland

  Tom Holland is erg enthousiast over de Uncharted film waar hij een grote rol in zal spelen. De acteur gaf dat in een Instagram-live video aan. De film is voor hem een droom die uitkomt.

  Tom Holland, de acteur die voornamelijk bekend is van zijn rollen als Spider-Man, gaf in een video op Instagram aan dat hij het tot nu toe fantastisch vindt om aan de film mee te werken. De Marvel-ster, die overigens ook aangeeft een groot fan te zijn van de Uncharted-games, zegt dat de film alles is waar hij van droomde.

  Tom Holland zal in de film de rol van Nathan Drake op zich nemen. Voor de kenners van Uncharted is dit natuurlijk een bekende figuur. Drake is de hoofdpersoon van de games en het personage als wie je in de verschillende titels speelt.

  Tom Holland is zeker niet de enige grote naam in de film. Zijn toekomstige mentor Victor Sullivan zal namelijk gespeeld worden door Mark Wahlberg. De bekende acteur speelt grote rollen in onder andere Ted, Lone Survivor en de film Shooter.

  Uncharted-film doet inspiratie op van de games

  De film zal zich voornamelijk baseren op Uncharted 4: A Thief’s End. Deze Playstation exclusive uit 2016 maakte zich al snel erg populair. Tom Holland zelf vindt dit alleen maar heel goed, aangezien hij in een interview met IGN aangeeft dat dit één van zijn favoriete games is.

  Uncharted 4 is een avontuurlijk spel waarin je speelt als Nathan Drake. Hoewel hij eigenlijk met pensioen is, krijgt zijn broertje die fiks in de problemen zit hem toch zo ver een terugkeer te maken. De review kun je hier lezen.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.