"The Last of Us 2 multiplayer wordt geweldig"

News
maandag, 28 september 2020 om 15:45
schermafbeelding 2020 09 28 om 143305f1601296415
The last of Us 2 is op zijn eigen al een pareltjes om te spelen. Sinds we weten dat er een multiplayer-modus aan zit te komen, kunnen we al helemaal niet meer wachten om de titel (opnieuw) te spelen. The Last of Us 2 multiplayer komt er dan ook zeker aan volgens de regisseur van de game.

The Last of Us multiplayer wordt beter dan gehoopt

Op Twitter laat Naughty Dog vice-president Neil Druckmann weten dat The Last of Us 2 multiplayer meer dan het wachten waard zal zijn,. Lokaal is dit zo'n beetje alle informatie die we krijgen. Veel fans hoopten tijdens de 'Last of Us Celebration' wat meer te weten te komen over The Last of Us 2 multiplayer, maar hier kregen we jammer genoeg geen bericht van.
Later in een Tweet werd er wel kort besproken wat we kunnen verwachten. En dan bedoelen we ook echt kort. Check de tweet hieronder.

Tweet betekent goed nieuws

We zien hierboven dus zeker dat The Last of Us 2 multiplayer eraan zit te komen. In wat voor vorm dit gaat zijn is ook nog maar de vraag. Zal het compleet losstaan van The Last of Us 2 campaign? Zien we The Last of Us 2 multiplayer pas op de PlayStation 5 of eerder zelfs? Het is allemaal gissen en afwachten.
Kijk jij uit naar The Last of Us 2 multiplayer? Laat het ons weten. In onze review van The Last of us 2 kun je lezen wat wij van de titel vinden.

Populair Nieuws