Bridgerton ster heeft rol in grootste Netflix project tot nu toe

News
vrijdag, 05 maart 2021 om 14:30
rsz bridgerton 101 unit 01798r3f1614939331
Netflix gaat los met veel nieuwe projecten. Zo komt er een film genaamd Don’t Look Up, waarin sterren zoals Jennifer Lawrence en Leonardo Dicaprio rollen gaan vervullen. Ook is er een ander groot project gaande, waarin de populaire Bridgerton ster Regé-Jean Page een grote rol gaat spelen.
Regé-Jean Page, bekend van zijn rol in hitserie Bridgerton, is gecast voor de nieuwste Netflix-film genaamd The Gray Man. Hierin zullen sterren verschijnen zoals Ryan Gosling, bekend van onder andere La La Land, en Chris Evans, die de rol van Captain America speelt in de MCU.
The Gray Man is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het verhaal gaat over de huurmoordenaar Court Gentry, beter bekend als The Gray Man en gaat gespeeld worden door Ryan Gosling. The Gray Man wordt achterna gezeten door CIA-agent Lloyd Hansen, die gespeeld wordt door Chris Evans. Welke rol Regé-Jean Page krijgt is nog niet bekend.
De cast van de film bestaat ook onder andere uit Ana De Armas, Billy Bob Thornton en Alfre Woodard. The Gray Man wordt geregisseerd door een bekend duo: de Russo Brothers. The Gray Man is het grootste project van Netflix tot nu toe en het budget van de film bedraagt maar liefst 200 miljoen dollar.
Joe Russo heeft gezegd dat het idee van The Gray Man is om een heel universum te creëren rondom Court Gentry, gespeeld door Ryan Gosling. Maar om dit te doen moeten ze het eerste deel spectaculair genoeg maken om de aankomende films te realiseren.
rsz bridgerton 102 unit 02026rf1672738977

Schitteren in Bridgerton

Ook al krijgt Regé-Jean Page een nieuwe, grote rol in The Gray Man, is dit zeker niet zijn eerste. Zo speelt hij één van de hoofdrollen in de megahit Bridgerton en is hij gecast voor een grote rol in een verfilming van Dungeons & Dragons. Zijn carrière bloeit mooi op na het succes van Bridgerton en we kunnen niet wachten om hem te zien schitteren in The Gray Man en andere projecten.

Populair Nieuws