Uncharted film wéér een half jaar uitgesteld

  Het lijkt erop dat de aankomende Uncharted film opnieuw uitgesteld zal gaan worden. Deadline vertelt ons dat de film die gebaseerd is op de PlayStation gamereeks weer een flink stuk achteruitgeschoven is. Waar de film in eerste instantie op 16 juli uit zou gaan komen, wordt dat nu 11 februari 2022.

  Deze Uncharted film zou nog wel eens een grote hit kunnen worden. De film is niet alleen gebaseerd op een ontzettend populaire gamereeks, maar heeft ook nog eens een aantal grote namen bij de cast zitten. Zo zal Tom Holland de hoofdrol van Nathan Drake op zich nemen en Mark Wahlberg zal zijn mentor, Victor Sullivan, gaan spelen.

  Wat kunnen we verwachten?

  Er speelt veel hype rondom de Uncharted film. Deze zal voornamelijk gebaseerd zijn op de vierde game uit de reeks, ‘A Thief’s End’. Wat we precies zullen gaan zien is helaas nog niet heel erg duidelijk, maar het lijkt erop dat het een soort Indiana Jones sfeer zal hebben. Natuurlijk is Uncharted altijd erg avontuurlijk en gaat ook dit over ontdekkingsreizigers. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de film en kunnen niet wachten op de eerste beelden.

  Tom Holland enthousiast

  Tom Holland gaf in een interview aan ontzettend enthousiast te zijn over deze aankomende film. De Uncharted games vond hij zelf dan ook geweldig en toen hij gevraagd werd om de rol van Nathan Drake te spelen twijfelde hij geen seconde. Met deze rol zal hij natuurlijk de hoofdpersoon van de film zijn en wij denken dat dit nog wel eens een erg goede match zou kunnen worden.

  Wat verwachten jullie van de Uncharted film? Laat het ons weten met een reactie!

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.