Obi-Wan Kenobi ook in andere Star Wars serie te zien

News
vrijdag, 05 maart 2021 om 13:30
De geliefde Jedi meester Obi-Wan Kenobi zal niet alleen zijn eigen serie krijgen, maar zal ook verschijnen in een andere Star Wars serie. Disney lijkt het hele Star Wars universum met elkaar te willen verbinden.
We kunnen eigenlijk nooit genoeg krijgen van Ewan McGregor in de rol van Obi-Wan Kenobi. Daarom is het ook goed om te horen dat de acteur de rol niet alleen zal oppakken voor de Kenobi serie, maar ook voor de nieuwe Star Wars serie over Cassian Andor. Sterker nog, de Jedi meester lijkt een aanzienlijk aandeel te krijgen in het verhaal van Andor.
Het is alleen nog niet duidelijk hoe de Star Wars serie over Andor zich verhoudt tot de Obi-Wan Kenobi serie, maar er zal ongetwijfeld een duidelijke connectie zijn tussen de twee series. Anders zouden ze de Jedi meester namelijk geen aanzienlijke rol geven. Het lijkt er in ieder geval op dat Disney alle Star Wars content met elkaar wil verbinden zoals ze de afgelopen jaren ook met het MCU hebben gedaan.

Obi-Wan Kenobi Star Wars serie

Naast de Andor serie krijgt Jedi meester Obi-Wan Kenobi natuurlijk ook zijn eigen serie en hier komen we de laatste tijd steeds meer over te weten. Zo hadden we vorig jaar al de geruchten dat Hayden Christensen terug zou keren als de ultieme Sith Lord Darth Vader en inmiddels hebben we die bevestiging ook gekregen. Deze week kwamen we er ook achter dat Game of Thrones ster Indira Varma een rol zal spelen in de Star Wars serie over Obi-Wan Kenobi. Het uitgebreide Star Wars universum lijkt een groot spektakelstuk te gaan worden.

Populair Nieuws