Crash Bandicoot 4 komt naar next-gen en Switch

News
woensdag, 10 februari 2021 om 13:30
crash bandicoot 4f1602610957
Crash Bandicoot 4 kwam vorig jaar uit op de PS4 en de Xbox One. Nu weten we, via een nieuwe trailer, dat de game ook naar de next-gen consoles en naar de Nintendo Switch komt op 12 maart.
Liefhebbers van de Crash Bandicoot franchise zonder PS4 of Xbox One hoeven niet lang meer te wachten. Op 12 maart moet Crash Bandicoot 4 naar de next-gen consoles en de Nintendo Switch komen. Het voegt een leuke en vermakelijke game toe aan de line-ups van de verschillende consoles. De naam Crash Bandicoot is al jaren een gevestigde naam in de gamewereld.
Toch hebben we heel lang moeten wachten op een nieuwe Crash Bandicoot game, totdat Crash Bandicoot 4 vorig jaar uitkwam. Voor eigenaren van een next-gen console of, waarschijnlijker, een Nintendo Switch zal het goed nieuws zijn dat ze aan de slag kunnen met het laatste deel uit de reeks. Vooral zal het interessant worden voor eigenaren van een Nintendo Switch, want hoewel ze de remaster gekregen hebben, konden ze nooit aan de slag met Crash Bandicoot 4.

Geroemde platformer

Het mocht eigenlijk ook wel tijd worden dat Crash Bandicoot 4 naar de Nintendo Switch komt. Dat we even op next-gen moesten wachten is niet gek, die consoles zijn namelijk pas net uit en zijn lastiger te krijgen dan de jackpot van de staatsloterij. Dat de Nintendo Switch eigenlijk een beetje was 'vergeten' tijdens de release vorig jaar is opvallend, gelukkig komt het laatste deel van de geroemde platformer dan alsnog naar de net zo geroemde console van Nintendo. Vanaf 12 maart kan iederen met een next-gen console of Nintendo Switch aan de slag met Crash Bandicoot 4!

Populair Nieuws