Naar deze drie grote Netflix films moet je uitkijken!

News
zondag, 11 april 2021 om 10:00
netflix 5432181 1920f1658221200
Netflix is druk bezig met het maken van nieuwe, spectaculaire films. Veel projecten hebben een cast waar je u tegen zegt. Hieronder vind je drie grote Netflix films waar de streamingdienst op dit moment aan werkt, die spectaculairder dan ooit worden!

1. Don't Look Up

In een teaser van de Netflix film Don’t Look Up hebben we al een kijkje kunnen nemen in de film, waar Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio een scène met elkaar delen. Don’t Look Up gaat over twee astrologen, die op een gigantische mediatour zijn om de gehele mensheid te waarschuwen over een komeet die de hele planeet gaat vernietigen.
Naast Lawrence en DiCaprio, spelen beroemde acteurs en actrices zoals Timothée Chalamet, Cate Blanchett en Meryl Streep ook een rol in het grote Netflix project. Wanneer de film uitkomt is nog niet precies bekend.

2. The Gray Man

Alhoewel het filmen van The Gray Man nog in volle gang is, weten we wel wie erin gaat spelen en waar het algemene verhaal over gaat. Het verhaal gaat over Court Gentry, oftewel The Gray Man, een huurmoordenaar, die door het verraad van de CIA geforceerd is een voortvluchtige te worden. Lloyd Hansen, een CIA-agent, is gestuurd om Court achterna te zitten.
Court wordt gespeeld door Ryan Gosling. Captain America-acteur Chris Evans speelt CIA-agent Lloyd Hanssen. Bridgerton ster Regé-Jean Page gaat ook een rol spelen in de grootste Netflix film tot nu toe.
rege jean pagef1617896319

3. Red Notice

De derde film, die kort werd aangekondigd tijdens de bekendmaking van Netflix films die in 2021 uitkomen, is Red Notice. Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot spelen hier een rol in. Netflix film Red Notice gaat over een agent van Interpol (Dwayne Johnson) die wordt beschouwd als de beste spoorzoeker ter wereld en al zijn opsporingstechnieken moet gebruiken om de karakters die Gal Gadot en Ryan Reynolds spelen, op te pakken.
Het karakter van Gal Gadot is meester in het stelen van kunst. Het karakter van Ryan Reynolds schittert als kampioen oplichter.

Andere grote Netflix films

Grote Netflix films die naast de drie hierboven genoemde ook uitkomen zijn The Woman in the Window en Escape from Spiderhead. Voor welke films ben jij het meest enthousiast? Laat het weten in de reacties!
Bekijk hieronder de Netflix 2021 filmpreview: