Dit is waarom Regé-Jean Page niet gecast werd in Krypton serie

News
vrijdag, 09 april 2021 om 8:00
rege jean pagef1617896319
DC Films voorzitter Geoff John zou tegen de casting zijn van Regé-Jean Page in de Krypton-serie. De Bridgerton-acteur deed auditie voor de rol van de grootvader van Superman. Het idee dat Regé in de serie zou verschijnen keurde Geoff af. Waarom was hij hierop tegen?
De Krypton serie, een Superman-spinoff, is al een langere tijd geleden gecancelled. Natuurlijk kennen we Regé van de Netflix-hitserie Bridgerton. Toch had hij een tijdje geleden auditie gedaan voor Krypton. De rol van grootvader Seg-El ging uiteindelijk naar Cameron Cuffe.

Regé-Jean Page niet gecast in Krypton serie

Volgens meerdere bronnen zouden de makers van de Krypton-serie gezegd hebben dat ze bereid zijn om weg te stappen van de traditionele, witte casting. Toch had Geoff Johns, na de auditie van Regé-Jean Page, volgens bronnen gezegd hebben dat Superman geen ‘zwarte grootvader’ kan hebben. Toch zeggen verantwoordelijken van Geoff dat hij deze reactie nooit gemaakt had.
Zo zegt een verantwoordelijke van Geoff Johns tegen E! News dat hij nooit gezegd had dat Superman geen zwarte grootvader kan hebben. Vervolgens heeft de verantwoordelijke gezegd dat de verwachting volgens veel fans was dat Krypton serie een prequel zou zijn van Man of Steel. Dit zou dus betekenen dat de Superman in dit verhaal gaat over Henry Cavill, een witte acteur.
De statement van Geoff Johns is ook terechtgekomen bij Regé-Jean Page. Hij antwoordde op deze geruchten via een tweet die woensdag vrij was gekomen:

Populair Nieuws

Laatste Reacties