Update - Wonder Woman 1984 nu extra goedkoop bij Pathé Thuis

News
maandag, 09 augustus 2021 om 12:30
wonder woman 1984f1617182929
Na eerder uitstel is het eindelijk zover: Wonder Woman 1984 beleeft vandaag zijn première bij Pathé Thuis. Wil je dus eindelijk van de film genieten, dan kan je terecht bij de 'thuisbioscoop' van Pathé. Vanaf vandaag is de film ook te huur.

Update 2 - Wonder Woman 1984 nu extra goedkoop!

Heb je Wonder Woman 1984 nog niet gezien, maar wil je wel checken wat er allemaal gebeurd in het vervolg, dan hebben we goed nieuws. Bij Pathé Thuis kan je de film over de supervrouw nu deze week huren voor maar 2,99 euro! Als je Wonder Woman 1984 huurt, dan zal de blockbuster voor 30 dagen op je account komen te staan, maar heb je 48 uur om hem te kijken vanaf het moment dat je de film start.

Update 1 - Wonder Woman 1984 te huur bij Pathé Thuis

Vanaf vandaag is Wonder Woman 1984 niet alleen te koop, maar ook te huur bij Pathé thuis. De prijs voor huur van de nieuwste avonturen van Wonder Woman is €5,99. Geinteresseerden kunnen de film hier vinden.

Origineel bericht:

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zo ver: Wonder Woman 1984 is eindelijk officieel uit in Nederland. De film die eerder op 16 december vorig jaar al te zien zou zijn in de bioscoop werd uitgesteld en is ook nu nog niet in de bioscoop te zien, maar wel op de streamingsdienst van bioscoopketen Pathé. Pathé Thuis biedt de film aan in twee opties: vanaf vandaag is Wonder Woman 1984 voor €9,99 te koop en vanaf 7 april is de film ook te huur, voor de prijs van €5,99.
Opvallend is dat de prijzen voor Wonder Woman 1984 een stuk lager liggen dan wat onder andere Disney vraagt voor haar 'VIP toegang' voor nieuwe films: vervroegde toegang tot Mulan kostte bij Disney+ maar liefst 21,99 euro. Ook Raya De Laatste Draak kost bij Disney+ eenzelfde bedrag om de film drie maanden eerder te kunnen bekijken, evenals de aankomende Black Widow film.

Zeventig jaar later in Wonder Woman...

In Wonder Woman 1984 wordt de rol van Wonder Woman opnieuw gespeeld door Gal Gadot. Dit is al de vierde keer dat zij in de huid van Wonder Woman kruipt, eerder was ze al te zien in Batman vs Superman: Dawn of Justice, Justice League en natuurlijk in de eerste Wonder Woman film.
In Wonder Woman 1984 neemt Wonder Woman het zo'n zeventig jaar na de eerste film op tegen twee nieuwe schurken: Max Lord en The Cheetah. Grappig detail: ook onze eigen Doutzen Kroes speelt een klein rolletje als de amazone Veneli. Een rol die ze ook al eerder speelde in Justice League en de eerste Wonder Woman.
Dit bericht is op 9 augustus 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws