5 E3 2021 games die we willen zien!

  E3 2021 gaat officieel door. Met die kogel door de kerk kunnen we weer opgelucht ademhalen en alvast dromen over de E3 2021 games die we willen zien om ons te verblijden. We zetten alvast de vijf games op een rijtje die absoluut niet mogen ontbreken tijdens de show in juni!

  Wie het heeft over E3, spreekt natuurlijk over hype, grote aankondigingen en natuurlijk ook games! Om alvast een beetje in de sfeer te komen zetten we daarom vijf titels op een rijtje die absoluut niet mogen ontbreken tijdens de show dit jaar. Gezien partijen als Xbox, Nintendo en Take-Two hebben laten weten mee te doen met het evenement is dit de kans om het evenement weer in ere te herstellen.

  Om dat goed te doen heeft de show alleen wel grote klappers nodig. Partijen als Sony en EA lijken wederom afwezig te zijn. Daarom nemen we games van die uitgevers niet mee in deze lijst. Toch zijn er genoeg andere titels die het wel een show om niet te vergeten kunnen maken.

  Elden Ring

  Laten we daarom ook maar direct aftrappen met Elden Ring. De laatste keer dat we de game zagen was toevallig genoeg in 2019. Toen werd de game tijdens E3 namelijk onthuld. Een terugkeer twee jaar later om de releasedatum te tonen klinkt ons als muziek in de oren.

  Als we realistisch zijn, moeten we alleen wel stellen dat we geen releasedatum verwachten. Hoogstwaarschijnlijk is ontwikkelaar From Software nog niet klaar om een releasedatum te onthullen. Door het coronavirus schuiven plannen immers sneller door, waardoor het aankondigingen van een releasedatum niet al te slim is. Mogelijk wordt die namelijk toch weer vertraagd.

  Daarentegen zouden nieuwe beelden en misschien wat gameplay ook niet gek zijn. Heel veel beelden van de game zijn er nog niet. Misschien zien we tijden E3 2021 wel de beelden die laatst uitlekten en een tipje van de sluier deden oplichten.

  Grand Theft Auto 5

  Een andere titel waarvan we meer hopen te zien tijdens E3 2021 is GTA 5. De game die oorspronkelijk in 2013 verscheen staat voor 2021 opnieuw op de planning. Dit keer via een next-gen upgrade.

  Take-Two heeft al laten weten dat de game meer dan een remaster moet worden. Zulke uitspraken moeten natuurlijk bewezen worden en waar kun je dat beter doen dan tijdens E3. Hoewel Rockstar Games doorgaans de bekende beurs overslaat, zou dit niet een slecht jaar zijn om een uitzondering te maken.

  Dit jaar is er minder competitie gezien verschillende uitgevers besluiten hun eigen evenement te organiseren. Daarnaast is een upgrade van een game met de nodige leeftijd tonen niet zo speciaal om een eigen evenement voor op te zetten. Wie weet kan een dergelijke vertoning tijdens E3 fans juist omverblazen en overtuigen om de game nóg een keer te halen.

  Halo Infinite

  Gezien het al duidelijk is dat Xbox aanwezig is, kan Halo Infinite natuurlijk niet ontbreken tijdens E3 2021. Het paradepaardje van Xbox moet dit najaar verschijnen, maar het is alweer een tijdje stil rondom het nieuwste avontuur van Master Chief. Geen betere plek om de releasedatum van Halo Infinite te onthullen dan tijdens E3 2021 als je het ons vraagt.

  343 Industries zou er goed aan doen om juist tijdens één van de belangrijkste shows van het jaar uit volle borst te spreken over haar grootste IP. Het toont niet alleen vertrouwen in de nieuwe richting van de game, maar kan mensen die onzeker werden na de eerste beelden uit 2020 weer terugwinnen. Grootste vraagteken blijft alleen wel of Microsoft klaar is om Halo Infinite al te tonen in juni.

  Starfield

  Bethesda stond misschien niet tussen de lijst met namen van uitgevers die tijdens E3 2021 aanwezig zijn, maar dat heeft een goede reden. De uitgever is nu onderdeel van Microsoft en dat bedrijf is wél aanwezig. Gezien Microsoft niet voor niets meer dan 7 miljard dollar over de balk gooide om de uitgever over te nemen, is dit hét moment om te laten zien waarom er zoveel geïnvesteerd werd.

  Geen betere titel om te tonen dan Starfield. De game is de eerste nieuwe IP van Bethesda Softworks in meer dan tien jaar tijd en moet uitkomen voor The Elder Scrolls VI. Starfield werd gelijktijdig met het nieuwe Elder Scrolls-deel onthuld en dat was al in 2018. Inmiddels moet de game haast wel tegen het einde van haar ontwikkelingscyclus zitten lijkt ons en dus is het tijd dat we de eerste gameplaybeelden gaan zien.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild 2

  Wie het over E3 2021 games heeft die we willen zien, kan The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 niet vergeten. Ook deze titel werd tijdens een E3 uit de doeken gedaan (2019), maar sindsdien hebben we niets meer gezien rondom de game. Gezien Nintendo aanwezig is dit jaar gokken we op weer een Nintendo Direct rondom E3 waarin we ook eindelijk meer informatie over deze game te zien krijgen.

  Het is namelijk ook nog eens het 35-jarig jubileum van The Legend of Zelda. Dat wordt al gevierd met de re-release van The Legend of Zelda Skyward Sword in een HD-jasje, maar stiekem hopen we dat het slechts een voorproefje is. Fans kijken met hangende pootjes uit naar het vervolg op Breath of the Wild. Stiekem hopen we op een release van de game dit jaar.
  Dat kan ook nog steeds. Tenminste, als Nintendo besluit de game gelijktijdig met de Nintendo Switch Pro uit te brengen. Volgens geruchten komt de verbeterde Switch dit najaar uit. Het zou een fantastische stunt zijn om het vervolg op Breath of the Wild samen met de verbeterde hybride console uit te brengen.

  Nog meer E3 2021 games!

  Natuurlijk zijn dit lang niet de enige E3 2021 games die we tijdens E3 2021 willen zien. Gotham Knights, Forza Horizon 5, Call of Duty 2021 en nog vele andere games zouden we ook graag zien. Welke E3 2021 games wil jij zien? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.