De top 5 beste films van Ryan Reynolds!

Article
zaterdag, 10 oktober 2020 om 15:00
Ryan Reynolds liet ons onlangs de tweede trailer zien van zijn nieuwe film genaamd Free Guy. Hierin zal hij zoals in veel van de films waar hij in speelt een van de hoofdrollen op zich nemen. De erg populaire acteur is nu al in een heel aantal goede films te zien. Vandaag gaan wij met jullie onze vijf favoriete films van hem af!

5. Definitely, Maybe

In ‘Definitely, Maybe’ speelt Ryan Reynolds als een man in de 30 genaamd Will Hayes. Will zit midden in een scheiding en praat hierover veel met zijn tienjarige dochtertje, Maya, die maar al te graag wil weten hoe haar ouders elkaar ontmoetten en verliefd op elkaar werden. Dit zorgt ervoor dat wij mee worden genomen in een romantisch en ontroerend liefdesverhaal waarin Will zijn dochter over zijn drie grote liefdes vertelt. Maya probeert te raden welke van deze drie haar moeder is. Het is een ingewikkeld en mooi verhaal waar je echt met een goed gevoel aan terug kan denken. Definitely, Maybe is zeker een aanrader. Voor Ryan Reynolds fans, maar ook voor anderen.

4. The Hitman’s Bodyguard

Hou jij van actie, Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson? Dan kunnen wij geen betere film aanraden dan The Hitman’s Bodyguard. In dit staaltje kunst van de twee wereldberoemde en populaire acteurs spelen zij allebei een redelijk typische rol, maar perfect uitgevoerd. Reynolds speelt als Michael Bryce een oud topbodyguard die ingehuurd werd door de grootste namen van de wereld. Op een gegeven moment gaat een klus fout, waarna hij zijn grote naam kwijtraakt. Op zijn pad naar verlossing komt hij zijn grote vijand Darius Kincaid tegen, die volgens hem een grote rol speelde in het verliezen van zijn baan. Samen beleven zij een avontuur dat voor de volledige twee uur lang erg vermakelijk is.

3. Woman in Gold

Woman in Gold is een verhaal over een Oostenrijks-Joodse dame genaamd Maria Altmann, die moet vluchten van de Nazi’s vlak voor de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Uit haar huis werd het schilderij van haar tante, Woman in Gold, gestolen en Maria is gebrand om deze terug te brengen in de familie. Hier gaat Ryan Reynolds als Randol Schoenberg haar mee helpen. Hij helpt Maria met de rechtszaak die zij aangaat met de Oostenrijkse overheid, die het schilderij bezit en absoluut niet terug wil geven. De twee beleven een avontuur met een aantal onverwachte wendingen wat de film erg vermakelijk maakt om naar te kijken.

2. Deadpool 2

Natuurlijk is Ryan Reynolds het meest bekend van zijn rol als de onverwoestbare antiheld Deadpool. Deze erg grappige film met veel actie erin was een erg waardige opvolger van het eerste deel. Ryan Reynolds als Wade Wilson beleeft een traumatische ervaring, waarna hij het leven niet meer ziet zitten. Zichzelf opblazen heeft alleen geen zin, want hij overleeft het elke keer en dat is maar goed ook. Op weg naar een beter leven komt hij terecht in een groot avontuur, waarin hij in Josh Brolin als Cable een vijand vindt die hij wil verslaan. Deadpool 2 heeft alles wat je in een film wilt zien. De film is een mix van Actie, romantiek, verdriet en een heleboel lachen. Deadpool 2 doet weinig tot niets onder van het eerdere deel en de nummer één van onze lijst.

1. Deadpool

Toen deze film in 2016 uitkwam was het gelijk een succesverhaal. De hype rond de film was en is zelfs nog steeds heel groot. Iedereen vindt Deadpool fantastisch en voor een reden. Als Wade Wilson kanker krijgt is hij erg bang zijn leven te verliezen. Dat is vooral omdat hij doodsbang is het leven van zijn grote liefde, Vanessa, te verpesten. Hierom gaat hij op zoek naar een manier die hem kan redden en die vindt hij, maar dit gaat ten koste van een heleboel.
Hij gaat uit op wraak naar degene die hem dit aandeed en probeert zijn problemen een positieve wending te geven. Deze rol lijkt gemaakt voor Ryan Reynolds die Deadpool perfect tot leven brengt in deze geniale actie en komedie film. Van Deadpool willen wij alleen nog maar meer na deze twee geweldige films.
Natuurlijk heeft Ryan Reynolds een heleboel geweldige films buiten deze vijf. Wij horen graag welke films jullie in deze top vijf hadden willen zien!