'Microsoft kondigt aankoop drie nieuwe studio’s tijdens E3 aan'

  Naar aanleiding van nieuwe tweets verspreiden de geruchten al snel rond de wereld over de mogelijke aankoop van drie nieuwe studio’s door Microsoft, waar we tijdens de E3 2021 misschien zelfs een aankondiging van krijgen.

  Microsoft is de maker van de Xbox consoles, maar is ook eigenaar van maar liefst 23 game-ontwikkelaars. Zo is Microsoft eigenaar van onder andere Ninja Theory, Obsidian, Playground Games, InXile en Bethesda, waarvan de laatste via moederbedrijf ZeniMax is overgenomen. Nu lijkt het erop dat er drie nieuwe studio’s aan deze line-up worden toegevoegd.

  In een nieuwe tweet van Colt Eastwood staat beschreven ‘’26 is the new 23’’, waaronder The Verge-journalist Tom Warren meldt dat 26 zeker meer is dan 23 studio's die wereldwijd games creëren voor Xbox. Hierdoor wordt het al min of meer bevestigd dat Microsoft nog eens drie studio’s overgenomen heeft. Welke studio’s dit zijn is nog niet bekend. Wel houdt dit bedrijf aanstaande zondag 13 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd een E3 persconferentie, waar de eventuele overname van deze drie studio’s mogelijk wordt bevestigd.

  Speculaties over aankoop drie nieuwe studio's door Microsoft

  Hoewel niets zeker is over de eventuele overname, hebben mensen hun mening al klaar staan over welke studio’s Microsoft heeft overgenomen.

  Bekijk hieronder een aantal tweets hierover:

  Er is een grote kans dat we hierover meer duidelijkheid krijgen tijdens de E3 2021, waar uitgevers present zijn zoals Nintendo, Ubisoft, Square Enix en dus ook Microsoft met de Xbox & Bethesda showcase. Welke drie studio’s zijn volgens jou hoogstwaarschijnlijk overgenomen? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.