Krijgt WandaVision een tweede seizoen op Disney+?

  Het eerste seizoen van de onwijs populaire Marvel serie WandaVision met maar liefst negen afleveringen is al een tijd te bewonderen op Disney+. Alhoewel de serie aardig gesloten geëindigd is, blijft de vraag nog steeds hangen of er een tweede seizoen aankomt. Volgens Wanda-actrice Elizabeth Olsen hoeven we daar niet op te rekenen.

  Marvel Studios

  Let op: dit artikel bevat lichte spoilers over WandaVision!

  Het eerste seizoen van de populaire serie ging in januari dit jaar van start, waarin we Wanda Maximoff en Vision samen samen zien leven in een wereld die gecreëerd is door Wanda zelf. Al snel blijkt deze realiteit ook voor gevaren te zorgen, waar verschillende schurken tevoorschijn komen en er alles aan doen om Wanda proberen te stoppen. De release van de serie werd naar voren gehaald, waardoor de Disney+ serie de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness voor een deel opzet.

  In een recent interview met Variety sprak Wanda-actrice Elizabeth Olsen met Kaley Cuoco. De twee spraken over het acteerleven, maar ook over de toekomst van WandaVision en over een tweede seizoen van de serie. Hier was Olsen al snel over uit. Zo zegt ze dat er absoluut geen tweede seizoen aankomt en dat het dient als een miniserie. Vervolgens zegt ze wel dat je het met Marvel nooit zeker kan weten, maar dat ze er vrij zeker van is dat een tweede seizoen van WandaVision niet gaat gebeuren.

  Deze Marvel series kun je nu op Disney+ bingen!

  Alhoewel een tweede seizoen er hoogstwaarschijnlijk niet aan zit te komen voor WandaVision, kun je natuurlijk wel genieten van het eerste seizoen. Ook kun je nu Marvel series op Disney+ bingen zoals The Falcon and The Winter Soldier en kun je ook starten met de gloednieuwe Loki serie. Hier komt er elke woensdag een aflevering van online.

  Vind jij het jammer dat er een tweede seizoen van WandaVision niet in zit? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.