‘Bethesda onthult Starfield release voor eind 2022 tijdens E3’

  Tijdens E3 2021 worden er naar verwachting tientallen nieuwe titels aangekondigd. Zo is Microsoft ook aanwezig met de Xbox & Bethesda showcase, waarin volgens Jason Schreier zomaar een aantal grote aankondigingen gedaan kunnen worden . Eén van deze aankondigingen zou volgens Schreier over de Starfield release gaan, die volgens hem voor eind 2022 gepland staat.

  De Xbox & Bethesda showcase vindt zondag 13 juni plaats en gaat om 19:00 uur Nederlandse tijd van start. Tijdens deze presentatie krijgen we meer informatie over aankomende releases en nieuwe titels van onder andere Xbox en Bethesda. Nu onthult Jason Schreier in de Triple Click Podcast dat Starfield ook aanwezig is tijdens deze E3 presentatie. Schreier geeft aan dat we van Bethesda eindelijk een Starfield-releasedatum krijgen voor eind 2022, waar al door velen naar gehint is. De specifieke datum weet Schreier ook al, maar die wil hij niet onthullen.

  Starfield werd tijdens de E3 van 2018 onthuld met een eerste teaser, maar daarna hebben we niks meer van de game gezien. Daar kan dus zomaar verandering in komen tijdens de E3 van dit jaar.

  Schreier had het tijdens de podcast niet alleen over Starfield. Zo beweert hij dat er een gloednieuwe Assassin’s Creed-game in ontwikkeling is, die groter moet zijn dan Valhalla. Als laatste meldt hij dat Beyond Good & Evil 2 nog steeds in een vroege ontwikkelingsfase zit.

  Andere uitgevers klaargestoomd voor E3 2021

  Naast de Microsoft presentatie met de Xbox & Bethesda showcase, zijn er natuurlijk vele andere uitgevers aanwezig tijdens E3 2021. Zo kun je uitgevers verwachten zoals Nintendo, Ubisoft, Square Enix en nog veel meer. Een overzicht van alle details rondom E3 2021 kun je hier vinden.

  Starfield

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.