'Xbox Bethesda E3 Showcase toont 5 nieuwe AAA-games'

News
maandag, 31 mei 2021 om 10:00
xbox bethesda e3 2021f1622445391
De geruchtenmolen rondom E3 2021 is flink op gang gekomen. Vooral rondom de Xbox Bethesda E3 Showcase die voor 13 juni op de planning staat, gaan veel geruchten rond. Zo claimt een nieuw lek dat we onder andere vijf nieuwe AAA-titels van Microsoft en Bethesda gaan zien.
Op Reddit heeft CornDogMan2020 een aantal geruchten verzameld rondom de Xbox Bethesda E3 Showcase. Daarin valt te lezen dat bekende lekker Klobrille flink wat details alvast prijs heeft gegeven over de Xbox Bethesda E3 2021 showcase. Zo wordt er geclaimd dat er minimaal vijf nieuwe AAA-games getoond worden door de Xbox-fabrikant.
De eerste hiervan zou Forza Horizon 5 zijn, een nieuwe open-world racetitel die zich dit jaar (volgens geruchten) in Mexico afspeelt. Klobrille doet hier later nog kracht bij door aan te geven dat de racetitel tevens de game is die de ware kracht van de Xbox Series X laat zien. De andere game die volgens de leaker vrij zeker voorbij komt is Wolfenstein 3 van MachineGames.
Toch is het daar nog lang niet mee gedaan. De andere titels die mogelijk onthuld worden zijn, volgens Windows Central journalist Jez Corden, Project Typhoon en Project Omen. Laatstgenoemde is een titel die door Arkane Austin ontwikkeld wordt en vampiers in de schijnwerpers zet.
forza horizon 4f1619599041

Meer van Avowed tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase?

Verder gaat het gerucht ook dat Avowed terugkeert naar de Xbox Bethesda E3 Showcase. De first-person fantasy RPG zou nieuwe beelen gaan tonen, maar of het gameplay is weet niemand nog zeker. Wel zou de ontwikkeling goed verlopen en zou er weinig vertraging zijn opgelopen door het coronavirus.
Op 13 juni 19.00 uur Nederlandse tijd gaan we het allemaal ontdekken. Dan begint de Xbox Bethesda E3 Showcase officieel. Het volledige overzicht met persconferenties en tijden rondom E3 2021 hebben we hier alvast voor je op een rijtje gezet.