‘Grote Ubisoft Switch exclusive maakt opwachting tijdens E3’

  Er gaat op dit moment een groot gerucht rond dat we een gloednieuwe en grote Ubisoft Switch exclusive kunnen verwachten tijdens de E3 2021. Deze game komt naar verluidt exclusief naar de Nintendo Switch en is een sequel van een al verrassende game die in 2017 uitkwam.

  De E3 2021 is met de Summer Game Fest officieel van start gegaan, waardoor het voor bedrijven lastig is om hun nieuwste titels geheim te houden. Nu geldt dit ook voor een gloednieuwe Ubisoft Switch exclusive, dat naar verluidt een sequel is van Mario + Rabbids Kingdom Battle en dat mogelijk gelekt is door PracticalBrush12 op Reddit. Zo geeft de lekker aan dat de sequel Mario + Rabbids Sparks of Hope heet en hoogstwaarschijnlijk getoond wordt tijdens de E3. PracticalBrush12 heeft al vaker dingen juist gelekt, met onder andere Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

  De originele Mario + Rabbids Kingdom Battle game voor de Nintendo Switch werd ook gelekt, waar veel mensen direct enthousiast over werden en hierover officieel informatie werd gegeven tijdens de Ubisoft presentatie tijdens de E3 2017. De game werd goed ontvangen, waardoor een sequel blijkbaar niet uit kon blijven en Mario + Rabbids Sparks of Hope hoogstwaarschijnlijk klaar staat om tijdens de Ubisoft Forward E3 presentatie getoond te worden. Deze presentatie vindt 12 juni om 21:00 uur Nederlandse tijd plaats.

  Grote Ubisoft Switch exclusive is Mario + Rabbids sequel

  In Mario + Rabbids Kingdom Battle, de originele game uit 2017, komen twee werelden samen in een strategisch avontuur. Hier kun je een ongebruikelijk team vormen om rust te herstellen in Mushroom Kingdom en moet je een weg zien te vinden door gevechten, puzzels en vijanden.

  Ubisoft en Nintendo hebben blijkbaar opnieuw samengewerkt voor een potentiële Mario + Rabbids sequel genaamd Sparks of Hope. Of dit daadwerkelijk wordt aangekondigd, moeten we zien totdat de Ubisoft Forward E3 presentatie plaatsvindt.

  Mario + Rabbids Kingdom Battle

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.