Ni No Kuni 2 release aangekondigd voor Nintendo Switch

News
vrijdag, 21 mei 2021 om 10:30
ni no kuni 2f1621582050
Maker van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom, Bandai Namco heeft een grote aankondiging op YouTube gedaan. Zo staat de Ni No Kuni 2 release voor de Nintendo Switch gepland voor 17 september, die het bedrijf aangekondigd heeft in een nieuwe video.
Er gingen al langere tijd geruchten over een Ni No Kuni 2 release op de Nintendo Switch. Voor enige tijd werd dit niet bevestigd. Nu heeft Bandai Namco dit wel gedaan en komt Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom met wel een heel speciale release op de Switch. Zo komt de Prince’s Edition naar de console toe, waar twee uitbreidingen bij zitten genaamd The Lair of the Lost Lord en Tale of a Timeless Tome. De game kan je zowel digitaal als fysiek aanschaffen wanneer het 17 september uitkomt.
Bekijk de aankondiging van Bandai Namco hieronder:

Ni No Kuni 2 release op Nintendo Switch brengt episch verhaal

Ni No Kuni 2 kwam origineel in 2018 uit op zowel de PC als de PlayStation 4. Deze staat los van het eerste deel, die wel al een lange tijd op de Nintendo Switch beschikbaar is, genaamd Wrath of the White Witch.
Het tweede deel genaamd Revenant Kingdom volgt het verhaal van de jonge koning Evan Pettiwhisker Tildrum, die onvrijwillig van de troon is gestoten en bereid is om een nieuw koninkrijk op te bouwen. Spelers kunnen Evan besturen in de grote wereld van Ni No Kuni 2, maar je kan ook zijn vrienden die hij heeft gemaakt tijdens zijn reis besturen tijdens gevechten, waar je vele magische elementen kan gebruiken.
Ben jij blij dat de Revenant Kingdom release is aangekondigd voor de Nintendo Switch? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws