E3 2021 Ubisoft verwachtingen - Far Cry 6, Beyond Good & Evil 2 en meer!

  E3 2021 komt er weer aan en dus gaan we kijken naar onze verwachtingen naar wat de verschillende uitgevers en ontwikkelaars gaan tonen bij de grote conferentie. In dit artikel komt Ubisoft aan de orde en de verwachtingen liggen zeker weer hoog.

  Natuurlijk hebben we weer zat verwachtingen voor het spektakel dat E3 2021 heet en dus ook voor de presentatie die Ubisoft neer gaat zetten. Nou weten we al een paar kleine dingetjes over wat de Franse uitgever mogelijkerwijs kan laten zien. Zo gaf Ubisoft recent nog aan dat de Franse uitgever meer focus gaat leggen op het ontwikkelen van free-to-play titels. Die aankondiging zullen ze ongetwijfeld niet zomaar gedaan hebben en een van onze verwachtingen is dan ook dat ze een van de nieuwe free-to-play titels gaan laten zien.

  The Division Heartlands

  The Division Heartlands is begin mei aangekondigd door Ubisoft en sindsdien zijn er heel veel mensen die speculeren over wat er nou wel en niet in de game gaat zitten. De verwachtingen van veel mensen zijn dan ook best wel hoog, zelfs voor een titel die free-to-play moet worden. Het lijkt dan ook best logisch dat Ubisoft de eerste bewegende beelden gaat laten zien bij E3 2021, want een betere plek is er eigenlijk niet om je nieuwe game te tonen.

  Nou zijn er al wel wat bewegende beelden uitgelekt die je misschien hier en daar nog op Youtube kan vinden. Ubisoft is tot nu toe redelijk snel geweest in het verwijderen van de beelden, maar de gameplay wordt constant opnieuw online gezet. De Franse uitgever verwijdert de beelden waarschijnlijk constant omdat het de eerste gameplaybeelden wil tonen op E3 2021. Het is nog even afwachten wat ze precies gaan doen met The Division Heartlands, maar het is in ieder geval een van onze verwachtingen dat Ubisoft het gaat hebben over de nieuwe game.

  Beyond Good And Evil 2

  Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat we beelden hebben gezien van Beyond Good And Evil 2. Aan de titel van Ubisoft wordt al een aantal jaren gewerkt en fans van het origineel staan te springen om aan de slag te gaan met het tweede deel. Beyond Good And Evil 2 is daarbij ook een prequel op de originele game en veel fans vragen zich toch af waar de oorsprong van Jade ligt. Helaas zijn er eigenlijk maar mondjesmaat beelden getoond van de game en dus is het bij E3 2021 ook wel tijd voor wat nieuwe beelden.

  Sterker nog, in onze verwachtingen kan je misschien voorzichtig ook wel een datum voor release opnemen, want je zou toch verwachten dat die inmiddels wel een beetje bekend is. Als we geen datum krijgen wanneer de langverwachte game uitkomt, dan zien we hopelijk wel de beelden van de ambitieuze game op E3 2021, maar of Ubisoft alle verwachtingen om de game heen waar kan maken is dan weer de volgende vraag. Met alle beloftes zijn veel fans toch een beetje huiverig dat het misschien een gevalletje No Man's Sky wordt. Een uitgebreide presentatie op E3 2021 zou die angst weg kunnen nemen.

  Far Cry 6

  De titel waarvan je wist dat die genoemd zou worden in onze Ubisoft verwachtingen voor E3 2021. De kans dat we gameplay te zien krijgen van Far Cry 6 is best groot, want de game moet dit jaar nog uitkomen. Het zou toch best apart zijn als de game ineens verschijnt met alleen een cinematische trailer en zonder gameplay getoond te hebben. Daarom ligt het in de lijn van verwachtingen dat we Far Cry 6 gaan zien tijdens E3 2021.

  Het zou ook een goede zet zijn van Ubisoft, want fans van de franchise kijken reikhalzend uit naar het nieuwe deel. Niet alleen omdat het een nieuwe Far Cry game is, maar ook omdat de grote schurk gespeeld wordt door niemand minder dan Giancarlo Esposito, die je misschien wel kent van de hitserie Breaking Bad. De vraag is dan alleen of Esposito een dusdanig goede schurk kan neerzetten die Vaas uit Far Cry 3 doet vergeten, een schurk die toch wordt gezien als de allerbeste in de Far Cry-franchise.

  Rainbow Six Parasite

  Eerder dit jaar werd bekend dat de naam van het in 2019 aangekondigde Rainbow Six Quarantine was veranderd in Rainbow Six Parasite, weer een game die naar verluidt nog gepland staat voor dit jaar. Als dat het geval is, dan mag Ubisoft wel wat bewegende beelden gaan tonen bij E3 2021, want de laatste trailer was met de aankondiging en liet niets van gameplay zien. Dit is zeker een grote game voor fans van Tom Clancy en Rainbow Six, maar toch zijn een boel fans huiverig voor de nieuwe co-op game.

  Veel fans hadden namelijk hoge verwachtingen tijdens de originele aankondiging bij E3 2019, maar sindsdien is er nooit meer iets naar buiten gebracht over de game die oorspronkelijk begin 2020 had moeten uitkomen. Inmiddels zijn we alweer wat verder en zijn de verwachtingen voor de game een stuk lager. Misschien pakt dat juist wel goed uit voor Ubisoft, maar vroeg of laat moeten ze toch iets laten zien en laat E3 2021 nou de perfecte plek zijn voor de terugkeer van Rainbow Six Parasite.

  Prince of Persia: Sands of Time Remake

  Deze game zou eigenlijk eerder dit jaar uitkomen, maar werd op het laatste moment toch uitgesteld. Aangezien veel mensen nu een beetje onzeker zijn over de staat van de game, valt het niet buiten de verwachtingen dat Ubisoft wat nieuwe beelden gaat tonen tijdens E3 2021 om het vertrouwen in de game terug te winnen. Misschien dat de game vooral is uitgesteld vanwege de toch wat teleurstellende graphics in de eerste trailer.

  Aan de andere kant leven we ook nog steeds door een pandemie heen en is het niet heel gek dat games momenteel veel worden uitgesteld. Het zijn er namelijk al aardig wat. Of de game alle verwachtingen waar kan maken en net zo goed wordt als de oorspronkelijke game is nog even de vraag, maar misschien laat Ubisoft iets zien op E3 2021. Dat zou voor veel fans toch wel een verademing zijn.

  Assassin's Creed Valhalla

  Nou frons je misschien even wanneer je deze titel leest en je tot het besef komt dat deze game al een tijdje uit is. Dat klopt zeker, maar dat betekent niet dat Ubisoft al helemaal klaar is met Assassin's Creed Valhalla. Het eerste DLC pakket Wrath Of The Druids is namelijk net verschenen, maar het wordt niet het enige DLC pakket voor de populaire game. Zo komt er ook nog een DLC die nadruk gaat leggen op de strijd om Parijs, toen de Vikingen besloten Parijs over te nemen.

  Er zijn dan ook verwachtingen dat Ubisoft de nieuwe DLC uit de doeken zal doen bij E3 2021 en dat de uitgever misschien iets zegt over een mogelijke derde DLC waar aardig wat geruchten over rondzweven momenteel. Uiteindelijk kunnen we niks anders doen dan wachten, maar zodra we wat nieuws krijgen over Assassin's Creed Valhalla, dan kan je het gegarandeerd terugvinden in onze nieuwe hub voor de game!

  Aankondiging nieuwe Ubisoft IP bij E3 2021?

  Er bestaat natuurlijk ook altijd een kans dat Ubisoft een nieuwe IP gaat aankondigen bij E3 2021. E3 is namelijk toch de plek waar heel vaak nieuwe games aangekondigd worden. Ook voor Ubisoft is dat natuurlijk niks nieuws, maar er gaan al wel een tijdje geruchten over waar Ubisoft achter de schermen aan werkt. Zo zou de Franse uitgever met Lucasfilms aan het samenwerken zijn om een open-world Star Wars game te maken.

  De ontwikkelaar Massive Entertainment, die bekend is van The Division, zou de leiding hebben over het nieuwe project. Nou kan het altijd zo zijn dat Ubisoft niks nieuws te tonen heeft bij E3 2021, maar een nieuwe aankondiging valt toch wel binnen de verwachtingen. Zeker nu langzaam maar zeker de wereld toch weer een beetje op gang komt met het laatste staartje van Corona en nu we een nieuwe generatie consoles hebben, is het wel tijd voor een paar nieuwe games.

  Far Cry 6

  Verkijgbaar vanaf 31 july 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.