Nieuwe Elden Ring features bekend; 4 player co-op bevestigd!

  Met de nieuwe trailer krijgen we ook gelijk bevestiging voor een lading aan nieuwe Elden Ring features. Zo gaat 4 player co-op een rol spelen in de game, zodat jij met je vrienden de wereld van Elden Ring kan verkennen.

  Alsof de hype voor Elden Ring nog niet groter kon worden, een lijst aan nieuwe Elden Ring features laat ons hart alweer sneller kloppen. Het meest opvallende is dat we zullen mogen genieten van 4 player co-op, maar dat is niet het enige. De nieuwe RPG van FROM Software zal ook een dynamisch weer-systeem met een dag- en nacht-cyclus bevatten en een open wereld die we niet alleen te voet kunnen verkennen, maar ook op de rug van een paard.

  De wereld van Elden Ring verkennen in 4 player co-op zal ongetwijfeld een spektakel zijn terwijl je alle vijanden probeert te verslaan in grote open velden, dichte bossen en drassige moerassen. Tussen de nieuwe Elden Ring features staat nog een bijzondere uitspraak. Zo heeft FROM Software het erover dat de studio ook met de titel aan de slag gaat buiten games. Wat dat precies inhoudt is nog onbekend, maar met George R.R. Martin als schrijver van de lore van de game zal er vast ook potentie in een andere vorm van media zitten, zoals bijvoorbeeld een boek.

  Nieuwe Elden Ring features

  Wat je natuurlijk gelijk al kon verwachten naast de 4 player co-op en de nieuwe Elden Ring features, is een pittige moeilijkheidsgraad. FROM Software staat er namelijk niet om bekend dat het makkelijke games aflevert. Hoewel Elden Ring dus ongetwijfeld weer het bloed onder onze nagels vandaan zal halen vanwege het constant opnieuw sterven, weten we dat we het dus niet alleen hoeven te doen vanwege de 4 player co-op. Vanaf 21 januari 2022 kunnen we los met de game en vol in de wereld van Elden Ring duiken.

  Elden Ring

  Verkijgbaar vanaf 21 january 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.