Elden Ring krijgt eindelijk een release tijdens E3 2021

  Het duurde even, maar eindelijk is hij er dan: de officiële eerste trailer van Elden Ring. De game liet zich al zien tijdens E3 2019 met een aankondiging, maar daarna werd het lang stil. Tot nu, want de beelden liegen er niet om. Daarbij heeft de game eindelijk een releasedatum gekregen!

  Rondom Elden Ring kwamen eerder dit jaar al beelden voorbij die ons een glimp van de game toonden. Nu mogen we eindelijk smullen van de game in zijn volle glorie mét een releasedatum voor 21 januari 2022! De game verschijnt op die datum voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

  Vanaf die datum gaan we zien wat de samenwerking tussen From Software, Bandai Namco en George R. R. Martin (Game of Thrones) oplevert. We kunnen op basis van de beelden uit de trailer alvast opmaken dat elke fout die je maakt weer genadeloos bestraft wordt en dat er weer een leger aan enorme bazen op ons staat te wachten als de game in januari 2022 uitkomt.

  Nieuwe trailer Elden Ring toont gameplay en intense gevechten

  De beelden bevestigen namelijk weer dat From Software precies weet hoe het moet en wat de eigenschappen van de game zullen worden. De sfeer zoals die uit Dark Souls is duidelijk te zien in de Victoriaanse stijl en de donkere omgevingen en de vijanden die we nu al voorbij zagen komen beloven niet veel goeds. Gelukkig kun je in de game ook flink sterker worden, zo lijkt het. Elden Ring lijkt namelijk een element met zich mee te brengen waardoor je de krachten of wapens van verslagen bazen over kunt nemen. Hoe dat precies gaat werken, is nog niet bekend, maar wie weet toont Bandai Namco ons de komende dagen nog meer van de nu al intens ogende Elden Rings.

  Veel meer onthullingen op de eerste E3 2021 dag

  Tijdens deze eerste E3 2021 dag zagen we naast Elden Rings nog veel meer tofs. Zo zagen we een nieuwe Jurassic World Evolution onthuld worden, kwamen er beelden voorbij van House of Ashes met een releasedatum en meer. Voor al het E3 2021 nieuws check je natuurlijk onze speciale E3 2021 pagina.

  Elden Ring

  Verkijgbaar vanaf 21 january 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.