Pokémon Shining Pearl en Brilliant Diamond releasedata onthuld!

News
woensdag, 26 mei 2021 om 16:30
2021 05 21 pokemon brilliant diamond shining pearl piplupf1636368593
De Pokémon Shining Pearl en Pokémon Brilliant Diamond releasedata zijn bekend. The Pokémon Company laat op Twitter weten dat nog voor het einde van het jaar aan de slag kunnen met de langverwachte games.
Het is een goede dag voor fans van Pokémon, want er wordt aardig wat bekendgemaakt. Iets waar veel fans al wel een tijdje op zaten te wachten is de Pokémon Shining Pearl en Pokémon Brilliant Diamond releasedata. Gelukkig heeft The Pokémon Company eindelijk een knoop doorgehakt, want op Twitter krijgen we te horen dat we de games op 19 november 2021 mogen toevoegen aan onze collectie. Nog voor het einde van het jaar kunnen we dus op avontuur door de werelden van Pokémon Shining Pearl en Pokémon Brilliant Diamond.
Doordat de releasedatum voor beide games eigenlijk al zo dichtbij is, mag je er toch voorzichtig vanuitgaan dat we de games ook wel wat uitgebreider gaan zien op E3 2021. Nintendo is namelijk gewoon aanwezig bij de beurs en wil waarschijnlijk toch even de show stelen. Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn natuurlijk heel goed daarvoor, maar het klapstuk zal waarschijnlijk toch Pokémon Legends Arceus worden, waarvan we vandaag ook de releasedatum te weten kregen.

Pokémon Shining Pearl en Pokémon Brilliant Diamond krijgen ook kritiek

Na de aankondiging van de Pokémon Shining Pearl en Pokémon Brilliant Diamond releasedatum op Twitter kwam er ook nogal wat kritiek van fans. De prijs van de games schiet sommige fans toch in het verkeerde keelgat, omdat de games eigenlijk gewoon remasters zijn en de games wel gewoon 60 euro gaan kosten. Toch was het niet heel onverwachts, want Game Freak steekt wel gewoon tijd, energie en geld in het oppoetsen van de games en verwacht er dus ook voor betaald te worden.

Populair Nieuws