Forza Horizon 5 is de meest geanticipeerde game van E3 2021

News
donderdag, 17 juni 2021 om 14:30
forza horizon 5f1623921368
Nu de E3 2021 officieel is afgelopen met de laatste presentaties van onder andere Nintendo en Bandai Namco, kunnen we terugblikken op wat we allemaal gezien hebben tijdens het online evenement. Zo’n terugblik is ook gedaan tijdens de E3 Awards, waar Forza Horizon 5 is uitgeroepen tot meest geanticipeerde game van het game-evenement.
In de nacht van dinsdag op woensdag vonden de Awards van de E3 plaats, waar winnaars van de diverse prijzen besloten werden door een aantal redacteuren van websites zoals GameSpot, PC Gamer, IGN en GamesRadar+. Tijdens de E3 2021 vonden er een aantal grote presentaties plaats van diverse uitgevers zoals Nintendo, Ubisoft, Square Enix en Microsoft met de Xbox Bethesda Showcase. Hier werden nieuwe titels bekendgemaakt, waar het panel van redacteuren uitmaakten welke games nou echt opvielen tijdens dit evenement en welke zo’n E3 award echt verdiende. Tijdens de uitreiking van de prijzen werd Forza Horizon 5 uitgeroepen tot de meest geanticipeerde game van de gehele E3 2021.
Forza Horizon 5 werd getoond tijdens de Xbox Bethesda Showcase, waar ook andere (bestaande) titels bekendgemaakt werden zoals Starfield en Redfall. Forza Horizon 5 is het vijfde deel uit de racegame-franchise, waar je dit keer afreist naar Mexico om te scheuren in de vetste auto’s. De game komt uit voor Xbox One, Series X/S en PC.
Bekijk de trailer van Forza Horizon 5 hieronder:

Andere winnaars van de E3 2021 Awards

Naast dat Forza Horizon 5 er met de hoofdprijs vandoor ging, waren er ook nog andere titels in de prijzen gevallen tijdens de E3 Awards. Zo was Mario + Rabbids: Sparks of Hope uitgeroepen tot de meest geanticipeerde game van Ubisoft en Marvel's Guardian of the Galaxy de meest geanticipeerde game van Square Enix. Ook was de Xbox Bethesda Showcase uitgeroepen tot de beste presentatie van de E3 2021.
Vind jij het terecht dat Forza Horizon 5 de meest geanticipeerde game van de E3 2021 is? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties