Ubisoft onhult nieuwe sequel Mario + Rabbids Sparks of Hope

News
zaterdag, 12 juni 2021 om 22:07
mario rabbidsf1623524601
Nadat eerder vandaag Nintendo al via de Store het bestaan van een nieuwe Mario + Rabbids had laten lekken, heeft Ubisoft tijdens de Ubisoft Forward de game officieel aangekondigd met een trailer.
Het was geen grote verrassing meer, maar vanavond heeft Ubisoft tijdens de Ubisoft Forward de Mario-Rabbids Sparks of Hope aangekondigd. De game is een vervolg op het succesvolle Mario+ Rabbids Kingdom Battle uit 2017, een turn-based tactische game in de trant van XCom, Steel Panthers en Gears Tactics. Mario+ Rabbids Kingdom Battle was zowel humoristisch met de Rabbids in een niet eens alleen maar irritante rol, als een prima game wat gameplay betreft. De game was erg succesvol en een vervolg kon daarom niet uitblijven. Volgend jaar is het dus zover.
In Sparks of Hope gaan Mario en de Rabbids de ruimte in. Ze reizen van planeet naar planeet en krijgen hulp van de Sparks. Mario zal ook nieuwe karakters tegenkomen, waaronder Rabbid Rosalina met een Luma-knuffel en Rabbid Captain Toad. Mario en consorten zullen niet alleen de Mushoom Kingdom moeten redden maar het hele universum. Rabbid Rosalina is in de trailers een badass-character, dus die zal waarschijnlijk een flinke rol krijgen.
Mario + Rabbids Sparks of Hope zal in 2022 exclusief uitkomen voor Nintendo Switch.

E3 2021 belooft nog veel meer mooie dingen

Naast de Ubisoft Forward show heeft E3 2021 nog veel meer te bieden. Zo staat op zondag de show van Microsoft en Bethesda gepland, evenals de PC Gaming Show. Daarnaast komt Nintendo nog op dinsdag langs en hebben ook kleinere uitgevers een presentatie gepland. Check ons overzicht voor de volledige planning van de E3 en blijft natuurlijk XGN.nl in de gaten houden voor al het laatste nieuws van de beurs of volg de shows live met ons op Twitch!

Populair Nieuws