Opvallend: Microsoft komt met Xbox Series X mini-koelkast

News
maandag, 14 juni 2021 om 14:30
xbox series xf1637772091
Liefhebbers van de Xbox Series X kunnen binnenkort niet alleen hun favoriete games op de console spelen, maar ook hun drankjes erin koelen. Ten minste, als je de mini-koelkast met hetzelfde ontwerp in huis haalt.
Microsoft heeft tijdens de Xbox & Bethesda showcase op E3 2021 niet alleen games laten zien. Het enorme techbedrijf kwam namelijk ook met een indrukwekkende trailer voor een Xbox Series X mini-koelkast.
Hoeveel de koelkast precies gaat kosten is nog niet bekend, maar wel weten we dat het apparaat rond de feestdagen moet uitkomen. Precies op tijd om alvast wat drankjes koud te zetten voor Oud & Nieuw of Kerst.

Xbox Series X mini-koelkast komt niet als verrassing

Dat Microsoft met nota bene een mini-koelkast op de proppen komt, komt niet geheel als een verrassing. Toen de Xbox Series X namelijk voor het eerst werd gepresenteerd in 2019, duurde het niet lang voordat de eerste vergelijkingen naar buiten kwamen. Volgens sommigen zag de next-gen console eruit als een prullenbak, anderen vonden het een asbak, maar de grootste groep vond de Xbox Series X lijken op een koelkast.
Het marketingteam is duidelijk dankbaar geweest voor die vergelijkingen, althans, voor de laatste vergelijking. Het zal vanaf de feestdagen alleen wel even wennen worden dat je niet de koelkast aan probeert te zetten voordat je wil gamen op de Xbox Series X.